خواص فلفل قرمز
یکی از خواص فلفل قرمز بالا بردن سوخت و ساز بدن برای دفع سموم است البته در صورت مصرف دوز بالا در حدود ۶۰۰ میلی گرم تا یک گرم برای تسکین سرفههای شدید و در بیرون انداختن خلط سینه بسیار کمک میکند و در نتیجه سرفه رفع میشود. فلفل قرمز یک ماده ضد عفونی کننده است.
برخی از فواید فلفل قرمز یا چیلی
- فلفل چیلی دشمن چربی های شکم
- تسکین درد
- کم خونی
- تقویت و افزایش رشد مو
- کبد چرب
- سرطان
تقویت و افزایش رشد مو
مقدار بالای ویتامین های موجود در فلفل تند برای تقویت و افزایش رشد موی سر موثر هستند.
نقش فلفل قرمز در کاهش وزن
این ماده غذایی، حاوی کالری بسیار کمی است، به همین دلیل در بین افرادی که رژیم میگیرند طرفدار زیادی دارد؛ فلفل قرمز علاوه برداشتن خاصیت ضدسرطانی به میزان چشمگیری حاوی فیبر است که در حفظ سلامت بدن موثر است.
انواع فلفل چه از نوع تند وچه شیرین، حاوی ترکیباتی هستند که دمای بدن را به میزان چشمگیری بالا میبرند و مصرف اکسیژن را بعد از ۲۰ دقیقه به حداکثر میرسانند؛
این یک خبر بسیار خوشحال کننده است چرا که بدن، کالری بیشتری میسوزاند و به کاهش وزن کمک بسیاری میکند.
کبد چرب
پژوهش ها نشان می دهد استفاده فلفل تند از بدن سم زدایی کرده و برای سلامت کبد و درمان کبد چرب و فیبروز کبدی موثر است.
چه افرادی نباید فلفل مصرف کنند؟
افرادی که دچار بیماریهای اعصاب هستند مصرف فلفل قرمز را به حداقل برسانند؛ مصرف بیش از حد آن در سیستم گوارش افراد، آلرژی ایجاد میکند.خوردن فلفل قرمز میتواند یک مشکل بزرگ را برای افراد مبتلا به سندرم روده و یا کسانی که در حال حاضر از سوزش سر دل حتی به صورت مزمن رنج میبرند فراهم سازد.این گیاه بهتر است در دوره بارداری و تا چند ماه بعد از زایمان مصرف نشود. زیرا نوزادان چند ماه پس از تولد به تدریج از رشد بهتری از دستگاه گوارش برخوردار شده و قدرت هضم این قبیل موادغذایی منتقل شده از شیر مادر را پیدا میکنند.اشخاصی که دارای مزاج گرم هستند نباید فلفل قرمز تند مصرف کنند زیرا کاپسیسین یک ماده فعال در فلفل است که موجب التهاب بافتی میشود و اگر به مقدار زیاد استفاده شود میتواند به لایه مخاطی معده و روده آسیب جدی وارد کند.
ارسال دیدگاه