
☆گیاه جعفری میتواند از شما در برابر سرطان دفاع کرده و سیستم ایمنیتان را تقویت کنند.☆
جعفری گیاه بسیار مغذی و مفید است که می تواند از بدنتان در برابر انواع عارضه ها و بیماری ها مراقبت کند. جعفری دارای ویتامینهای C، K و A بوده و مواد معدنی زیادی مانند آهن، کلسیم و پتاسیم دارد. ویتامین C گیاه جعفری 3 برابر پرتقال است.
این گیاه خوش طعم، منبع غذایی خوبی از آهن و اسیدفولیک است که باعث حفظ سلامت ایمنی بدن و تقویت آن میشود.
☆ «روغنهای فرار» نخستین جزء مهم موجود در جعفری هستند که با عنوان روغنهای ضروری یا اسانسهای گیاهی نیز خوانده میشوند. جعفری میزان هورمونهای زنانه را تنظیم میکند .
☆ روغن های فرار موجود در جعفری مخصوصا میریستیسین، از شکل گیری و تشکیل تومورها(مخصوصا تومورهای ریه) جلوگیری می کنند. در تحقیقات دیگری مشخص شده است که فعالیت آنزیم گلوتاتیون S ترانسفراز را که مسئول پیشگیری از تخریب سلولی می باشد، تحریک می کند.
☆ از دیگر فعالیت این روغن ها این است که به خنثی کردن انواع مواد سرطان زا مانند بنزوپیرن های موجود در دود سیگار و دود ناشی از ذغال چوب را خنثی میکند
☆ فولیک اسید موجود در جعفری مانع بروز سرطانهای روده بزرگ، سرطان گردن و رحم میشود. ترکیبهای مفید آنتی اکسیدان آن به نام فلاونوئید با مولکولهای حاوی اکسیژن ترکیب میشود و مانع آسیب به سلولها میشود.
☆ طبق گزارشهای متعدد فولیک اسید موجود در جعفری، ماده مغذی حیاتی برای حفظ سلامت قلب و عروق به حساب میآید.
از دیگر مزایای جعفری میتوان به رفع بوی بد دهان، کاهش وزن به علت خواص ادرار آور، تصفیه کلیه ها، بهبود دستگاه گوارش، کاهش استرس، و … اشاره کرد.
در صورت تمایل میتوانید از دم کرده آن استفاده کنید تا به اینصورت خستگی عضلات و مفاصل خود و علائم قبل از قاعدگی را کاهش دهید و روند آن را منظم کنید.
کلسیم موجود در جعفری منبع اصلی برای تقویت دندانها و لثه هاست، به اینصورت که اگر دچار عفونتهای دهانی یا زخم در لثه میشوید، حتما از جعفری استفاده کنید و از مصرف آن غافل نشوید
مضرات مصرف جعفری
مصرف مقدر زیادی جعفری، شانس انقباضات رحم در دوران بارداری را افزایش میدهد و همین عامل در هر مرحله از دوران بارداری میتواند بسیار خطرناک باشد، به همین علت پرهیز از مصرف زیاد این گیاه خوراکی در دوران بارداری و شیردهی بسیار توصیه میشود.
اگر به بیماری خاص یا حساسیت پوستی و آلرژی مبتلا هستید از مصرف زیادگیاه جعفری اجتناب کنید؛ زیرا میتواند سبب خارش و جوش زدن شود. همچنین زیاده روی در مصرف گیاه جعفری، باعث کند شدن جریان خون و محرک اعصاب میشود
ارسال دیدگاه