
خاویار بادمجان غذای خوشمزه ای هست که برای ناهار و شام مناسب هست ومثل میرزا قاسمی با بادمجان کبابی تهیه می شود . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه خاویار بادمجان با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه یتیمک بادمجان و خوراک بادمجان شکم پر و ترشی بادمجان شکم پر را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه خاویار بادمجان
- بادمجان :۳ عدد
- پیاز: ۱ عدد
- سیر:۲ حبه
- فلفل دلمه ای: ۱ عدد
- گوجه فرنگی :۴ عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش :۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی
- زردچوبه و روغن: به مقدار کافی
طرز تهیه خاویار بادمجان
- برای تهیه خاویار بادمجان حتما از بادمجان شیرین و بدون تخم استفاده کنید تا خاویار بادمجان خوشمزه ای بپزید.
- برای پخت خاویار بادمجان ابتدا بادمجان ها را روی زغال یا شعله گاز کبابی کنید یا اگر طعم دودی بادمجان را دوست ندارید در فر کباب کنید
- پس از کباب کردن بادمجان آنها را چند دقیقه در ظرف سر بسته قرار دهید تا پوستشان به راحتی کنده شود .
- پوست بادمجان را جدا کنید سپس با گوشتکوب یا چاقو بادمجان ها را به خوبی له کنید. و کنار بگذارید.
- یک تابه مناسب بردارید پیار نگینی خرد شده را در آن بریزید و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود .سپس سیر له شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود .
- حال فلفل دلمه ای را به صورت ریز خردکنید و به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
- در این مرحله گوجه فرنگی ها را رنده کنید و به تابه اضافه کنید .
- رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و مواد را به خوبی تفت دهید تا کاملا یکدست شوند.
- حالا بادمجان ها له شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند، سپس آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید. در آخریک لیوان آب جوش اضافه کنید.
- در تابه را بگذارید تا خوراک به طور کامل پخته شود، پس از اینکه آب مواد تبخیر شدو به روغن افتاد خاویار بادمجان آماده هست . آن را در ظرف مورد نظر بکشید و به همراه نان و سبزی سرو کنید.
ارسال دیدگاه