حلوای هویج دسر خوشمره ای است که به روشهای مختلف تهیه می شود . حلوای هویچ پاکستانی با آرد گندم تهیه نمی شود و این حلوا با شیر گرم به عنوان نذری در روز عاشورا و تاسورعا در بین غزاداران پخش می کنند.در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه حلوای هویج پاکستانی با ما همراه باشیدهمچنین طرز تهیه حلوای زرد قنادی و حلوای هویج را مشاهدده کنید .
مواد لازم برای تهیه حلوای هویج پاکستانی
- هويج رنده شده: 1 كيلو
- شير: 1 ليتر
- خامه: 600 گرم
- كره:1 قاشق غذاخوري
- شكر : 4 يا 5 قاشق غذاخوري
طرز تهيه حلوای هویج پاکستانی
- برای تهیه حلوای هویج ابتدا هویج ها را بشوییدو قسمت سبز رنگ آن را جدا کنید و پوست آن را بگیرید وبا رنده ریز رنده کنید.
- سپس هويج رنده شده و شير و خامه را در یک قابلمه بریزیدو با هم مخلوط کنید و روي حرارت قرار دهید وقتی مواد جوشید ، حرارت را كم کنید و هر از گاهی مواد را هم بزنید تا ته نگیرد. یک ساعت زمان دهید تا هویج خوب بپزد .
- وقتی هویج پخته شد، شكر و كره را اضافه کنید و حرارت را کمی زیاد کنید و مدام حلوا را هم بزنید تا حلوا غليظ شود.
- در آخر پخت يک قاشق غذاخوري زعفران حل شده به حلوا اضافه کنید اگر مایل بودید از خلال پسته هم می توانید استفاده کنید ..
- حال حلوا را در ظرف سرو بکشید و اجازه دهید تا سرد شود این حلوا را سرد سرو می کنندو همراه شیر گرم در مراسم عاشورا و تاسوعا در بین عزاداران پخش می کنند.
ارسال دیدگاه