حلوای کاسه اصیل شیرازی +طرز تهیه

پنج‌شنبه 13 شهریور 1399 آشپزی

حلوای کاسه اصیل شیرازی

دستورهای مختلفی برای تهیه  حلوای کاسه موجود هست اما این دستور ساده ترین وسریعترین روش درست کردن حلوای کاسه هست که بسیار خوش طعم وخوشمزه میشه .

مواد لازم برای تهیه حلوای کاسه اصیل شیرازی

آرد برنج  ۲ لیوان دسته دار
آرد سفید  ۱ لیوان دسته دار
آب  ۱ پیمانه
گلاب  ۱ پیمانه
زعفران دم کرده  به مقدار لازم
شکر 1 و۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه

حلوای کاسه شیرازی

طرز تهیه حلوای کاسه اصیل شیرازی 

■ ابتدا شکر را با گلاب و آب در ظرف مناسب ریخته روی شعله گاز گذاشته تا شکر حل شود .سپس زعفران دم کرده را اضافه  کرده و زیر گاز را خاموش میکنیم.
■ آرد ها رو الک کرده و در ماهیتابه نسوز ریخته و چند دقیقه بو میدهیم تا جاییکه فقط بوی خامی آرد برود. آرد برنج سریع میسوزد هنگام تفت دادن دقت کنید شعله ملایم باشد.
■ روغن رو روی آرد ریخته و میگذاریم تا آرد در روغن چند دقیقه سرخ شود
■ شربت را روی  آرد داخل ماهیتابه ریخته و هم میزنیم تا حلوا جمع  شود .مواظب باشد حلوا خشک نشود .در تمام مدت پخت حلوا شعله ملایم باشد
■ در آخر روی حلوا دم کنی گذاشته و ده دقیقه میگذاریم تا دم بکشد.
■ حلوا را تا داغ است در ظرف سرو کرده و تزیین میکنیم .

شیرینی لطیفه خامه ای خوشمزه +طرز تهیه

طرز تهیه پلوی سنگ سیر/پلوی خوشمزه کردی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا