مواد لازم برای تهیه حلوای کاسه اصیل شیرازی
آرد برنج ۲ لیوان دسته دار
آرد سفید ۱ لیوان دسته دار
آب ۱ پیمانه
گلاب ۱ پیمانه
زعفران دم کرده به مقدار لازم
شکر 1 و۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
بیشتر بدانید:طرز تهیه شکر پلوی شیرازی
طرز تهیه حلوای کاسه اصیل شیرازی
■ ابتدا شکر را با گلاب و آب در ظرف مناسب ریخته روی شعله گاز گذاشته تا شکر حل شود .سپس زعفران دم کرده را اضافه کرده و زیر گاز را خاموش میکنیم.
■ آرد ها رو الک کرده و در ماهیتابه نسوز ریخته و چند دقیقه بو میدهیم تا جاییکه فقط بوی خامی آرد برود. آرد برنج سریع میسوزد هنگام تفت دادن دقت کنید شعله ملایم باشد.
■ روغن رو روی آرد ریخته و میگذاریم تا آرد در روغن چند دقیقه سرخ شود
■ شربت را روی آرد داخل ماهیتابه ریخته و هم میزنیم تا حلوا جمع شود .مواظب باشد حلوا خشک نشود .در تمام مدت پخت حلوا شعله ملایم باشد
■ در آخر روی حلوا دم کنی گذاشته و ده دقیقه میگذاریم تا دم بکشد.
■ حلوا را تا داغ است در ظرف سرو کرده و تزیین میکنیم .
ارسال دیدگاه