دستور تهیه حلوای کاسه اصیل شیرازی خوشمزه و ساده

یکشنبه 18 خرداد 1404 آشپزی
۱۶۳۴۵۵

حلوای کاسه اصیل شیرازی یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که با طعمی دلپذیر و اصیل می‌تواند هر مهمانی را شیرین کند. در اینجا، شما را با ساده‌ترین و سریع‌ترین روش تهیه حلوای کاسه اصیل شیرازی آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه حلوای کاسه اصیل شیرازی:

  • آرد برنج: ۲ لیوان دسته دار
  • آرد سفید: ۱ لیوان دسته دار
  • آب: ۱ پیمانه
  • گلاب: ۱ پیمانه
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • شکر: ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • روغن مایع: ۳/۴ پیمانه

چند نکته برای بهتر شدن حلوای کاسه اصیل شیرازی: بهتر است برای تفت آردها از شعله ملایم استفاده کنید تا بوی خامی آرد به خوبی گرفته شود. همچنین دقت کنید که حلوا در حین پخت خشک نشود.

طرز تهیه حلوای کاسه اصیل شیرازی: ابتدا شکر را با گلاب و آب در ظرف مناسب ریخته و روی شعله گاز قرار دهید تا شکر حل شود. سپس زعفران دم کرده را اضافه کنید و شعله گاز را خاموش کنید. آردها را الک کرده و در ماهیتابه نسوز ریخته و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود. روغن را به آرد اضافه کرده و اجازه دهید چند دقیقه سرخ شود. شربت را روی آرد بریزید و هم بزنید تا حلوا جمع شود. در آخر، روی حلوا دم‌کنی گذاشته و ده دقیقه بگذارید تا دم بکشد. حلوا را داغ سرو کرده و تزئین کنید.

حلوای کاسه اصیل شیرازی

۱۶۵۰۵۶

طرز تهیه اسموتی موز و انبه خوشمزه و مقوی

طرز تهیه حلوا دو رنگ بسی

طرز تهیه حلوا دو رنگ خوشمزه و راحت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا