حلوای بحرینی حلوای خوشمزه با دستور پخت راحت

سه شنبه، ۱۰ تیر ۱۳۹۹ آشپزی

مواد لازم برای تهیه حلوای مسقطی کاراملی

● شکر      ۱و ۱/۲پیمانه
● نشاسته  ۱/۲پیمانه
● آب:        ۲ و۱/۲پیمانه
● گلاب مخلوط شده با زعفران  ۱/۲ پیمانه
● کره یک قالب کوچک   ۵۰گرم
● پودر هل    یک قاشق
● آجیل خرد شده (از هر نوع که تمایل داشتید): ۱/۲ پیمانه برای داخل حلوا و مقداری نیز برای تزیین

نکات مهم برای تهیه حلوای مسقطی کاراملی

_مایه حلوا حتما ۲۰دقیقه تا نیمساعت روی حرارت باشه و مدام هم بزنید تا خامی و بوی نشاسته گرفته بشه.

_اگر احساس کردید زیادی غلیظ شده کمی گلاب اضافه کنید و مدام هم بزنید.

_اگه دوست داشتیدحلوای شما قالبی باشه مغز گردو یا پسته یا بادام نریزید.

_تقریبا یک دوم پیمانه از آب دستورو با نشاسته مخلوط نکنید؛ بذارید کنار وقتی که کره رو باشکر کاراملی مخلوط کردین آن موقع نصف پیمانه آب که بهتره آب جوش باشه رو بریزید و بذارید روی حرارت خیلی ملایم تاکارامل حل بشه.

_اگه همون اول نشاسته رو بریزید داخل کارامل داغ؛ شکرتون سفت میشه واسه همین حتما کارامل با آب حل شود

_حواستون باشه کاراملتون نسوزه که ته مزه تلخی میگیره

_میتونید چند قطره اسانس کارامل هم بریزید

_در صورت تمایل برای پررنگ‌تر شدن این حلوا می‌توانید از رنگ قرمز خوراکی نیز استفاده کنید.

حلوای مسقطی کاراملی

 

طرز تهیه حلوای مسقطی کاراملی

۱_ابتدا نشاسته را در آب خوب حل می‌کنیم.

۲_شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت کمی قرار می‌دهیم تا ذوب شده و به اصطلاح کاراملی شود.

۳_ کره را به آن اضافه کرده ویک پیمانه از آب را اضافه کرده با حرارت ملایم تا کارامل حل شود(آب جوش باشد بهتر است)

۴_حرارت را بالا برده و نشاسته را به مخلوط شکر و کره اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

۵_آجیل خرد شده را به مواد قبلی اضافه می‌کنیم و حدود نیم ساعت مواد را روی حرارت هم می‌زنیم تا غلیظ شوند.

۶- گلاب مخلوط شده با زعفران را به مواد قبلی اضافه می‌کنیم.

۷_حلوای آماده شده را از روی حرارت برمی‌داریم و در ظرف مناسبی ریخته و با آجیل خرد شده تزیین می‌کنیم و در یخچال قرار دهید چون این حلوا سرد سرو می شود.

نوش جان

طرز تهیه خورش هویج تبریزی خوشمزه

طرز تهیه دونات مرغ فینگر فود لذیذو مجلسی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا