حلوا شیر یکی از دسرهای لذیذ و مقوی است که میتواند به عنوان دسر بعد از غذا یا عصرانه سرو شود. این دسر با طعم شیر و عطر گلاب و هل، به شما یک تجربه خوشمزه و دلپذیر میدهد.
مواد لازم:
- آرد سفید قنادی 1 لیوان
- شیر کم چرب 2 لیوان
- گلاب 1/4 لیوان
- شکر 1 لیوان
- هل سبز ساییده شده نصف قاشق چای خوری
- ترکیب کره و روغن مایع 1 لیوان یا 150 گرم
- زعفران دم کرده به میزان لازم
طرز تهیه حلوا شیر
- شربت حلوا را آماده کنید: شیر و شکر را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا شکر حل شود. سپس روی حرارت کم بگذارید تا قوام آید. زعفران دم کرده، هل سبز ساییده شده و گلاب را اضافه کنید. شربت که آماده شد، از روی شعله برداشته و کنار بگذارید.
- آرد را تفت دهید: آرد را الک کرده و در ماهیتابهای ریخته و با حرارت کم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس کم کم روغن مایع و کره را اضافه کنید و تفت دادن آرد را ادامه دهید تا رنگ آرد تغییر کند. سپس از روی حرارت برداشته.
- شربت داغ را به آرد تفت داده شده اضافه کنید: شربت را کم کم به آرد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شربت جذب آرد شود. دوباره آرد را روی حرارت گذاشته و هم زدن را ادامه دهید تا حلوا در ماهیتابه جمع شود. حلوا آماده است.
- حلوا را تزیین کنید: حلوا را در دیس ریخته و با خلال پسته، بادام و غنچه گل محمدی تزیین کنید.
نوش جان!
ارسال دیدگاه