طرز تهیه حلوای سیاه خوشمزه و مقوی

دوشنبه 25 فروردین 1404 آشپزی
halva siah ardabil2

حلوا سیاه یکی از دسرهای محبوب ایرانی است که با حلوای سیاه می‌توان لحظات شیرینی را تجربه کرد. این دسر خوشمزه از ترکیب آردها و شیره‌های طبیعی تهیه می‌شود و خواص بسیاری دارد.

مواد لازم برای تهیه حلوای سیاه

  • آرد نان سنگه: 400 گرم
  • آرد گندم: 100 گرم
  • گردوی آسیاب کرده: 100 گرم
  • کنجد: 50 گرم
  • شیره‌ی خرما: 5 پیمانه
  • آب: 1 پیمانه
  • کره: 180 گرم
  • ادویه‌ی مخصوص (هل، زنجبیل، پودر گل سرخ، فلفل قرمز، فلفل‌سیاه، جوز هندی، زردچوبه، زیره و میخک): 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه حلوای سیاه

ابتدا هر دو آرد را در تابه‌ای مناسب بریزید و روی حرارت تفت دهید تا بوی خوش آرد بلند شود و رنگ آن تغییر نکند. سپس آب را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مخلوط گرم شود. پس از آن، کره را به تدریج اضافه کرده و مواد را مرتب هم بزنید تا صاف و یکدست شود و آرد طلایی رنگ شود. در نهایت ادویه‌ها، گردو و کنجد را افزوده و در اواخر پخت، شیره‌ی خرما را به حلوای سیاه اضافه کنید. پس از 15 دقیقه، حلوا را از روی حرارت بردارید و در کپسول‌های کاغذی کوچک بریزید و با پودر بادام و پودر پسته تزئین کنید.

نکات اضافی

برای بهبود طعم حلوای سیاه، می‌توانید از زعفران و گلاب نیز استفاده کنید. این دسر را داغ سرو کنید تا طعم آن بیشتر حس شود.

۱۱۰۰۰۷

طرز تهیه مرنگ سویسی برای تزیین کیک خوشمزه

هویج و پسته سمنان 1

طرز تهیه خوشمزه‌ترین خورش هویج پسته

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا