طرز تهیه حلوای زنجبیل خوشمزه و ساده

یکشنبه 21 اردیبهشت 1404 آشپزی
حلوای زنجبیل

حلوای زنجبیل یکی از دسرهای خوشمزه و معطر ایرانی است که با طعمی منحصر به فرد، می‌تواند هر مهمانی را تحت تاثیر قرار دهد. در اینجا طرز تهیه حلوای زنجبیل را به شما آموزش می‌دهیم. این دسر می‌تواند به عنوان یک میان‌وعده یا دسر بعد از غذا سرو شود.

مواد لازم:

  • آرد 700 گرم
  • روغن جامد 200 گرم
  • كره 150 گرم
  • پودر شكر 350 گرم
  • پودر زنجفیل 3 قاشق سوپخوری
  • پودر هل 1 قاشق سوپخوری
  • پودر قند و پودر كاكائو به مقدار كافی برای تزئین

طرز تهیه حلوای زنجبیل:

1- ابتدا آرد را در تابه‌ی مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و آن را تفت دهید تا خامی آرد از بین برود.

2- حالا آرد را الك كنید و دوباره روی حرارت قرار دهید، روغن و كره را بیفزائید.

3- دوباره آن را تفت دهید تا قدری رنگش تغییر كند. اینك از روی حرارت بردارید.

4- كمی كه از داغی افتاد، پودر شكر، زنجفیل و هل را اضافه كنید و كاملاً مخلوط نمائید.

5- سپس مایه را در یك سینی به اندازه‌ی تقریبی 20×30 سانتیمتر بریزید و خوب فشرده سازید.

6- آن‌گاه به شكل دلخواه برش دهید و با پودر قند و پودر كاكائو، تزئین كنید.

نان رژیمی

طرز تهیه نان رژیمی خوشمزه و سالم

Ashe bademjan

آش بادمجان خوشمزه و معطر ایرانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا