طرز تهیه جوجه کباب یونانی با طعم فوق العاده

دوشنبه، ۳۰ تیر ۱۳۹۹ آشپزی

جوجه کباب یونانی؛

جوجه کباب یونانی یا کباب مرغ یونانی یکی از انواع جوجه کباب های معروف در جهان است که از ترکیب گوشت مرغ و سبزیجات تهیه می شود. در این روش مرغ با مواد مخصوصی طعم دار می شود و به همراه سبزیجاتی مثل فلفل دلمه ای کباب می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب یونانی

  • سیر ۳ حبه
  • سینه مرغ خردشده   ۶۰۰ گرم
  • پودر جعفری ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر اورگانو نصف قاشق سوپخوری
  • پودر آویشن ۱ قاشق سپخوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیموی تازه ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد
  • نمک ، فلفل سیاه
  • سیخ چوبی به اندازه لازم

بیشتر بخوانید :طرز تهیه کباب درباری

جوجه کباب یونانی

طرز تهیه جوجه کباب یونانی

ابتدا گوشت مرغ را بشویید سپس به قطعات مناسب خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه۳ حبه سیر  را رنده کنید و به همراه پودر جعفری ، پودر آویشن و پودر اورگانو به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه کنید.

در مرحله بعدی آبلیموی تازه را به همراه روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه  گوشت مرغ اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند و تمام قسمت های گوشت مرغ را پوشش داده و طعم دار کنند.

پس از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردید یک سلفون روی درب کاسه بکشید و آنرا به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مرغ کمی استراحت کند و طعم دار شود. پس از گذشت این زمان گوشت مرغ را از یخچال خارج کنید.

در ادامه فلفل دلمه ای ها را برای سیخ کردن به صورت مکعبی خرد کنید. پس از سیخ کردن هر قطعه مرغ یک تکه فلفل دلمه ای هم سیخ کنید به صورتی که بین هر دو قطعه گوشت مرغ یک قطعه  فلفل دلمه ای قرار بگیرد.

پس از اینکه سیخ کردن گوشت مرغ به پایان رسید یک تابه مناسب از جنس تفلون یا چدن روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید در حدی که فقط تابه چرب شود. سپس سیخ ها را داخل تابه بچینید و اجازه دهید کباب شوند.

سیخ ها را چند بار بچرخانید تا کباب به صورت یکدست بپزد. می توانید برای خوشمزه تر شدن جوجه کباب یونانی از گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده هم استفاده کنید. پس از اینکه کباب آماده شد آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنید.

نکته :می توان این جوجه کباب  را در فر یا روی منقل هم کباب کرد 

طرز تهیه دنت شکلاتی خوشمزه وساده

خورش بادمجان شکم پر خوشمزه و مجلسی+طرز تهیه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا