جوجه کباب مراکشی
جوجه کباب مراکشی بسیار خوشمزه و با ذائقه اکثر افراد جور و تهیه آن بسیار ساده است .که به روشهای مختلف تهیه میشود، که در اینجا دو روش پخت جوجه کباب مراکشی را توضیح میدهیم.
روش اول:
مواد لازم :
●سینه مرغ مکعبی خرد شده برای هر نفر 250 گرم
●روغن زیتون بی بو 1 قاشق غذا خوری
●خامه صبحانه 4 قاشق غذا خوری
●ادویه گراما سالا مقداری
●سیر 2 حبه خرد شده
●فلفل دلمه خرد شده 1 عدد
●آب لیمو ترش تازه 2 قاشق غدا خوری
●زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری
●فلفل قرمز یا فلفل سیاه مقداری
●نمک به اندازه لازم
روش پخت:
ابتدا در ظرفی بزرگی خامه صبحانه ، روغن زیتون ،نمک و ادویه ها،سیر رنده شده ،فلفل دلمه خرد شده ،زعفران،آب لیمو ترش را با هم مخلوط کرده و هم میزنید تا یک دست شودسپس تکه مرغ ها را اضافه کرده و 2 تا 5 ساعت استراحت دهید.بعد از این مدت مرغ ها را به سیخ چوبی کشیده و در ماهیتابه با روغن بسیار کم کباب کنید می توانید چند تا گوجه را هم به سیخ کشیده و درون ماهیتابه کباب کنید و با نان یا برنج سرو کنید.
روش دوم
مواد لازم :
●سینه مرغ ۴ عدد
●فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
●روغن زیتون بی بو 5 قاشق غذا خوری
●آب لیموی تازه 5 قاشق غذا خوری
●فلفل سیاه به مقدار لازم
●پودر زیره 1/2 قاشق چای خوری
●سیر رنده شده4 حبه
●گشنیز خرد شده ا قاشق غذا خوری
●پود گشنیز مقداری
●نمک به اندازه لازم
روش پخت:
سینه مرغ را از پهنا به 2 تا 3 قسمت برش داده کنار گذاشته
در ظرفی روغن زیتون، آب لیمو ترش ،ادویه ها ،گشنیز خرد شده، سیر رنده شده ،نمک وفلفل را خوب مخلوط کرده و روی سینه مرغ ریخته و خوب ماساژ دهید و 7تا 8 ساعت اجازه دهید تا مزه دار شود وسپس در ماهیتابه خط دار بدون روغن با حرارت ملایم کباب کنید.تا کاملا مغز پخت شود
نوش جان
ارسال دیدگاه