جوجه کباب مراکشی

سه‌شنبه 6 اردیبهشت 1401 آشپزی
جوجه کباب مراکشی

جوجه کباب مراکشی

جوجه کباب مراکشی بسیار خوشمزه و با ذائقه اکثر افراد جور و تهیه آن بسیار ساده است .که به روشهای مختلف تهیه میشود، که در اینجا دو روش پخت جوجه کباب مراکشی را توضیح میدهیم.

روش اول:

مواد لازم :

●سینه مرغ مکعبی خرد شده برای هر نفر 250 گرم

●روغن زیتون بی بو  1 قاشق غذا خوری

●خامه صبحانه 4 قاشق غذا خوری

●ادویه گراما سالا مقداری

●سیر 2 حبه خرد شده

●فلفل دلمه خرد شده 1 عدد

●آب لیمو ترش تازه 2 قاشق غدا خوری

●زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری

●فلفل قرمز یا فلفل سیاه   مقداری

●نمک به اندازه لازم

روش پخت:

ابتدا در ظرفی بزرگی  خامه صبحانه  ، روغن زیتون ،نمک و ادویه ها،سیر رنده شده ،فلفل دلمه خرد شده ،زعفران،آب لیمو ترش را با هم مخلوط کرده و هم میزنید تا یک دست شودسپس تکه مرغ ها را اضافه کرده و 2 تا 5 ساعت استراحت دهید.بعد از این مدت مرغ ها را به سیخ چوبی کشیده و در ماهیتابه با روغن بسیار کم کباب کنید می توانید چند تا گوجه را هم به سیخ کشیده و درون ماهیتابه کباب کنید  و با نان یا برنج سرو کنید.

 

 

جوجه کباب مراکشی

جوجه کباب مراکشی

روش دوم

مواد لازم :

●سینه مرغ  ۴ عدد

●فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری

●روغن زیتون بی بو 5 قاشق غذا خوری

●آب لیموی تازه 5 قاشق غذا خوری

●فلفل سیاه به مقدار لازم

●پودر زیره 1/2 قاشق چای خوری

●سیر رنده شده4 حبه

●گشنیز خرد شده ا قاشق غذا خوری

●پود گشنیز مقداری

●نمک به اندازه لازم

روش پخت:

سینه مرغ را از پهنا به 2 تا 3 قسمت برش داده کنار گذاشته

در ظرفی روغن زیتون،  آب لیمو ترش ،ادویه ها ،گشنیز خرد شده، سیر رنده شده ،نمک وفلفل را خوب  مخلوط کرده و روی سینه مرغ  ریخته و خوب ماساژ دهید  و  7تا 8 ساعت اجازه دهید تا مزه دار شود وسپس در ماهیتابه خط دار بدون روغن با حرارت ملایم  کباب کنید.تا کاملا مغز پخت شود

نوش جان

جوجه کباب مراکشی

جوجه کباب مراکشی

 

 

 

سالاد نخود و پیاز مراکشی

سالاد نخود و پیاز مراکشی

keke masala

کیک/ طرز تهیه کیک ماسالا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا