جوجه کباب مراکشی ترد و خوشمزه

پنج شنبه، ۱ خرداد ۱۳۹۹ آشپزی

جوجه کباب مراکشی بسیار خوشمزه و با ذائقه اکثر افراد جور و تهیه آن بسیار ساده است .که به روشهای مختلف تهیه میشود، که در اینجا دو روش  پخت جوجه کباب مراکشی  را توضیح میدهیم.

روش اول:

مواد لازم :

●سینه مرغ مکعبی خرد شده برای هر نفر ۲۵۰ گرم

●روغن زیتون بی بو  ۱ قاشق غذا خوری

●خامه صبحانه ۴ قاشق غذا خوری

●ادویه گراما سالا مقداری

●سیر ۲ حبه خرد شده

●فلفل دلمه خرد شده ۱ عدد

●آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق غدا خوری

●زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری

●فلفل قرمز یا فلفل سیاه   مقداری

●نمک به اندازه لازم

روش پخت:

ابتدا در ظرفی بزرگی  خامه صبحانه  ، روغن زیتون ،نمک و ادویه ها،سیر رنده شده ،فلفل دلمه خرد شده ،زعفران،آب لیمو ترش را با هم مخلوط کرده و هم میزنید تا یک دست شودسپس تکه مرغ ها را اضافه کرده و ۲ تا ۵ ساعت استراحت دهید.بعد از این مدت مرغ ها را به سیخ چوبی کشیده و در ماهیتابه با روغن بسیار کم کباب کنید می توانید چند تا گوجه را هم به سیخ کشیده و درون ماهیتابه کباب کنید  و با نان یا برنج سرو کنید.

 

بیشتر بخوانید :روش پخت کباب قفقازی

بیشتر بخوانید :روش پخت ترش کباب گیلانی

بیشتر بخوانید :روش پخت کباب درباری

روش دوم

مواد لازم :

●سینه مرغ  ۴ عدد

●فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری

●روغن زیتون بی بو ۵ قاشق غذا خوری

●آب لیموی تازه ۵ قاشق غذا خوری

●فلفل سیاه به مقدار لازم

●پودر زیره ۱/۲ قاشق چای خوری

●سیر رنده شده۴ حبه

●گشنیز خرد شده ا قاشق غذا خوری

●پود گشنیز مقداری

●نمک به اندازه لازم

روش پخت:

سینه مرغ را از پهنا به ۲ تا ۳ قسمت برش داده کنار گذاشته

در ظرفی روغن زیتون،  آب لیمو ترش ،ادویه ها ،گشنیز خرد شده، سیر رنده شده ،نمک وفلفل را خوب  مخلوط کرده و روی سینه مرغ  ریخته و خوب ماساژ دهید  و  ۷تا ۸ ساعت اجازه دهید تا مزه دار شود وسپس در ماهیتابه خط دار بدون روغن با حرارت ملایم  کباب کنید.تا کاملا مغز پخت شود

نوش جان

 

 

 

مرغ سوخاری با پنیر پارمزان

مرغ سوخاری با پنیر پارمزان

طرز تهیه سالاد کینوا

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا