طرز تهیه جوجه‌کباب لبنانی خوشمزه و لذیذ

شنبه 31 خرداد 1404 آشپزی
جوجه کباب یونانی

جوجه‌کباب لبنانی و سس سیر توم یکی از خوشمزه‌ترین انواع جوجه‌کباب است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید. این غذا معمولاً با مواد مخصوص مزه‌دار می‌شود و به سلیقه شما تنظیم می‌گردد. در این مقاله به شما آموزش می‌دهیم که چگونه این جوجه‌کباب لبنانی را درست کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

جوجه‌کباب لبنانی

مواد لازم برای تهیه جوجه‌کباب لبنانی برای ۶ نفر

  • سینه مرغ خرد شده: ۱ کیلوگرم
  • لیمو‌ترش: ۴ عدد
  • سیر رنده شده: ۵ حبه
  • پودر آویشن: ۲ قاشق چایخوری
  • ماست یونانی: یک لیوان
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه، نمک، پودر نعنا و پودر فلفل پاپریکا: به میزان دلخواه
  • زعفران دم کرده غلیظ: به میزان دلخواه
  • خامه و سس خردل در صورت دلخواه

طرز تهیه جوجه‌کباب لبنانی

برای تهیه این جوجه‌کباب لبنانی، ابتدا تمام مواد را با هم مخلوط کنید و برای ۳ الی ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا مرینیت شوند. سپس می‌توانید آنها را به سیخ کشیده و روی زغال یا در فر کباب کنید. این جوجه‌کباب را به همراه نان پیتا و انواع سبزی و سالاد سرو کنید.

طرز تهیه سس سیر لبنانی (توم)

نام این سس “توم” است و با جوجه‌کباب لبنانی بسیار مطابقت دارد. برای تهیه این سس به ۲ سر سیر تازه، ۴ لیوان روغن زیتون و نیم لیوان آب لیموترش نیاز دارید. سیرها را پوره کنید و روغن را به تدریج اضافه کنید تا یک سس یکدست حاصل شود.

برای لذیذتر کردن جوجه‌کباب لبنانی، بهتر است از روش کباب کردن روی زغال استفاده کنید. این غذا را می‌توانید به هر نانی که دوست دارید سرو کنید یا همراه برنج میل کنید.

homos

طرز تهیه حمص لبنانی خوشمزه و ساده

کباب لبنانی

طرز تهیه کباب لبنانی خوشمزه و خانگی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا