
ته چین از جمله غذاهای خوشمزه مخصوص مهمانی هست که با روش های مختلف تهیه می شود در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه ته چین گرددو و بادمجان با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه ته چین مرغ قالبی و ته چین گوشت گرمساری و ته چین گوجه فرنگی قالبی را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه ته چین گردو و بادمجان
- سینه مرغ :۴۰۰گرم
- برنج: نیم کیلو
- زعفران: ۱قاشق چایخوری
- گلاب : به میزان لازم
- تخم مرغ: ۶عدد
- بادمجان۳۰۰گرم
- روغن :۱۵۰گرم
- ماست چکیده :۲۵۰گرم
- پیاز: ۱عدد
- نمک: به میزان دلخواه
- فلفل و زرو چوبه : به میزان دلخواه
- زرشک: به میزان دلخواه
- گردو: به میزان دلخواه.
طرز تهیه ته چین گردو و بادمجان
- برای تهیه ته چین گردو و بادمجان ابتدا سینه مرغ را به همراه پیاز ,نمک , ادویه , برگ بو , سیر و آب را در یک قابلمه بریزد و روی شعله قرار دهیدتا آبپز شود. سپس مرغ را ریش ریش کنیدیا با چاقو خرد کنید.
- بادمجانها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و روی آن نمک بپاشید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا تلخی آن گرفته شود.
- سپس بادمجان ها را بشویید و روی پارچه قرار دهید تا آب آن گرفته شود سپس در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
- آب را در قابلمه بجوش آورید . سپس برنج و نمک را به آب جوش اضافه کنید تا برنج نیم پز شود سپس آبکش کنید و مقداری آب سرد روی برنج بریزید و آبکش را تکان دهید تا آب اضافی برود.( برنج را کمی زنده تر بردارید تا شفته نشود )
- در ظرفی مناسبی تخم مرغها و ماست چکیده را با زعفران آبکرده و گلاب و کمی نمک خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
- برنج آبکش شده را داخل مواد تخم مرغی بریزید و به آرامی هم بزنید تا مواد به همه جای برنج برسد.
- زرشک و گردو را در ماهیتابه با مقداری روغن تفت دهید.
- برای تهیه ته چین حتما از قابلمه ی نچسب استفاده کنید. ته قابلمه کمی روغن بریزید سپس یک لایه برنج بریزید و با کفگیر فشار داده سپس یک لایه از مرغ ریش شده را قرار دهید و مقداری زرشک و مغز گردو روی مرغ بریزید و دوباره برنج ریخته وکمی با کفکیر فشار دهید
- حال بادمجانها سرخ شده را اضافه کنید و دوباره برنج روی آن بریزید و با کفگیر روی آن را صاف کنید و ادامه دهید تا مواد تمام شود.در انتها مواد را با کفگیر صاف کنید و خوب فشار دهید و روی قابلمه را با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید و در فر با دمای ۱۸۰درجه به مدت 50دقیقه قرار دهید تا ته چین شما بپزد اگر روی ته چین برشته نبود چند دقیقه گریل فر را روشن کنید. .
نکات :
۱ – اگر ته چین را روی گاز تهیه می کنید از ماهی تابه دوطرفه استفاده کنید تا دو طرف ته چین گردو و بادمجان شما برشته شود.
ارسال دیدگاه