طرز تهیه فینگر فود ته چین قالبی خوشمزه و زیبا

شنبه 13 اردیبهشت 1404 آشپزی
ته چین مرغ قالبی

فینگر فود ته چین قالبی تک نفره یک فینگرفود ایرانی خوشمزه و دوست داشتنی هست و مناسب برای مهمانی ها و جشن تولد ها که علاوه بر داشتن ظاهری خوب طعم خوبی هم دارد و همه اعم از کودکان و بزرگسالان این غذای خوشمزه را دوست دارند. در اینجا فینگر فود ته چین قالبی مرغ به صورت قالبی تک نفره آموزش داده می‌شود.

مواد لازم فینگر فود ته چین قالبی :

  • برنج ۱ پیمانه
  • مرغ ۱ ران یا سینه
  • تخم مرغ کامل ۱ عدد
  • ماست همزده ۱/۲ پیمانه
  • روغن مایع ۳ ق س
  • زرشک، خلال پسته و بادام و کره
  • پیاز، سیر، هویج، کرفس، چوب دارچین، آبلیمو
  • زعفران و گلاب
  • نمک و ادویه جات

فینگر فود ته چین قالبی

طرز تهیه فینگر فود ته چین قالبی :

تخم مرغ را با روغن و ماست و نمک و فلفل مخلوط کنید و زعفران دم کرده غلیظ را به مقدار فراوان به آن اضافه کنید و روی ظرف را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.

مرغ را با یک پیاز و هویج و یک شاخه کرفس و یک حبه سیر و یک تکه چوب دارچین و مقداری آب به همراه زردچوبه و نمک و فلفل و ادویه جات دلخواه و کمی آبلیمو بپزید.

بعد از پخت و خنک شدن آنرا ریش ریش یا تکه تکه کنید و آب مرغ را از صافی رد کنید.

مرغ را با مقداری زرشک و زعفران در روغن تفت دهید (می‌توانید زرشک را حذف کنید).

برنجی که از قبل خیس کرده‌اید بجوشانید و آبکش کنید و آنرا کمی زنده تر بردارید و کمی که از حرارت افتاد به مایه ته چین که در یخچال بود اضافه و مخلوط کنید.

قالب ساوارین را با روغن چرب کنید و مقداری از مایه ته چین کف قالب بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا صاف شود. سپس از ترکیب مرغ روی آن ریخته و فشار دهید و دقت کنید کمی از دیواره‌های قالب فاصله داشته باشد که مرغ نسوزد و روی آن را مجددا با مایه ته چین پر کنید تا قالب پر شود.

در هر خانه قالب دو قاشق از آب مرغ بریزید و روی هر خانه یک تکه کوچک کره قرار دهید و روی قالب فویل بکشید و چند سوراخ بزنید و فینگر فود ته چین قالبی را برای ۶۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ قرار دهید. بعد از پخت به راحتی روی یک دیس برگردانید.

خلال پسته و بادام را چند دقیقه داخل گلاب خیس کنید سپس آبکش کنید و با کمی روغن در حد براق شدن خلال‌ها تفت دهید.

زرشک ها را بشویید و با روغن و زعفران و کمی آبلیمو و شکر تفت دهید.

روی ته چین را با خلال‌ها و زرشک تزیین و سرو کنید.

نکته‌های قابل توجه برای پخت فینگر فود ته چین قالبی

  • برای ته چین کیکی، مقدار ماست را معادل برنج بردارید
  • مرغ را در آب کم و با ادویه و سبزیجات آبپز کنید خوشمزه‌تر می‌شود
  • به ازای ۱ تخم مرغ کامل می‌توان ۲ زرده جایگزین کرد. ولی زرده به تنهایی بوی زهم بیشتری دارد و نمی‌تواند چسبندگی لازم را در ته چین ایجاد کند.
  • می‌توانید ته چین را در تابه دوطرفه روی گاز بپزید. از شعله پخش کن استفاده کنید. حتما مقداری روغن در تابه ریخته و اجازه دهید کاملا داغ شود سپس مواد را در تابه بریزید.
  • این مواد یک قالب ساوارین ۱۶ خانه‌ای را پر می‌کند.
  • بجای مرغ می‌توانید از گوشت استفاده کنید و می‌توانید مرحله تفت دادن مرغ را کاملا حذف کنید.
  • زمان پخت به میزان برشتگی ته چین برمی‌گردد.
poloe sabzyjat

طرز تهیه پلو سبزیجات هندی خوشمزه و تند

ها

نکات مهم در استفاده از پیمانه ها در آشپزی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا