طرز تهیه خوشمزه‌ترین سوپ جو با مرغ

سه‌شنبه 23 اردیبهشت 1404 آشپزی
سوپ جو

در این مطلب طرز تهیه یک سوپ جو آسان با مرغ را به شما آموزش داده ایم. این سوپ را هم بیماران و هم افراد سالم می توانند استفاده کنند.

مواد لازم سوپ جو:

  • جو پرک ۱/۲ لیوان
  • مرغ (سینه) ۱ قطعه
  • هویج ۲ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • کرفس (خرد شده) ۱/۲ لیوان
  • برگ کرفس به مقدار لازم
  • زعفران (آب کرده و غلیظ) ۲ قاشق غذا خوری
  • پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری
  • به ۱ عدد
  • نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ جو:

1- ابتدا سینه مرغ را شسته و خرد کنید. پیاز و سیر را رنده کرده و به همراه مرغ، جو پرک، نمک و فلفل و پودر سیر روی حرارت ملایم قرار دهید.

2- وقتی مواد کمی آب انداخت به آن ۵ پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید مواد کمی با آب بجوشند. سپس شعله را ملایم کنید.

3- پس از ۱ ساعت هویج خرد شده، کرفس خرد شده و برگ کرفس خرد شده را اضافه کنید.

در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید سوپ بجوشد و جا بیفتد. در انتهای پخت آبلیمو و زعفران را اضافه کنید.

سایر نکات:

1- در صورت تمایل هویج را با مقداری عسل تفت داده و بعد به غذا اضافه کنید.

2- می‌توانید سوپ را با سرکه سیب هم سرو کنید.

3- در صورت تمایل می‌توانید کرفس و برگ کرفس را حذف کنید و بجای آن شوید خشک به سوپ اضافه نمایید.

4- می‌توانید زعفران را حذف کرده و به جای آن از رب گوجه فرنگی یا زردچوبه استفاده کنید.

چیکن کوردن بلو

طرز تهیه چیکن کوردن بلو خوشمزه و سریع

جوجه کباب

رازهای تهیه جوجه کباب خوشمزه و لذیذ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا