طرز تهیه یک سوپ جو مقوی و آسان

دوشنبه 24 آبان 1400 آشپزی
سوپ جو

در این مطلب طرز تهیه یک سوپ جو آسان با مرغ را به شما آموزش داده ایم. این سوپ را هم بیماران و هم افراد سالم می توانند استفاده کنند.

مواد لازم سوپ جو:

  • جو پرک  ۱/۲ لیوان
  • مرغ (سینه)  ۱ قطعه
  • هویج  ۲ عدد
  • پیاز  ۱ عدد
  • سیر  ۲ حبه
  • کرفس (خرد شده)  ۱/۲ لیوان
  • برگ کرفس  به مقدار لازم
  • زعفران (آب کرده و غلیظ)  ۲ قاشق غذا خوری
  • پودر سیر  ۱ قاشق مربا خوری
  • به  ۱ عدد
  • نمک و فلفل و آبلیمو  به مقدار لازم

سوپ جو

طرز تهیه سوپ جو :

1-ابتدا سینه مرغ را شسته و خرد كنید.پیاز و سیر را رنده كرده و به همراه مرغ، جو پرك ، نمک و فلفل و پودر سیر روی حرارت ملایم قرار دهید.

2-وقتی مواد كمی آب انداخت به آن ۵پمانه آب اضافه كنید و اجازه دهید مواد كمی با آب بجوشند.سپس شعله را ملایم كنید.

3-پس از ۱ ساعت هویج خرد شده ، به خرد شده،کرفس خرد شده و برگ کرفس خرد شده را اضافه کنید

در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید سوپ بجوشد و جا بیفتد.در انتهای پخت آبلیمو و زعفران را اضافه كنید.

 

سایر نکات:

1-در صورت تمایل هویج را با مقداری عسل تفت داده و بعد به غذا اضافه كنید.

2-میتوانید سوپ را با سركه سیب هم سرو كنید.

3-در صورت تمایل میتوانید کرفس و برگ کرفس را حذف کنید و بجای آن شوید خشک به سوپ اضافه نمایید.

بوف بورگینیون

4-میتوانید زعفران را حذف كرده و به جای آن از رب گوجه فرنگی یا زردچوبه استفاده كنید.

چیکن کوردن بلو

چیکن کوردن بلو

میزان پروتئین در سبزیجات

انواع غذا باهویج

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا