طرز تهیه گنوچی خانگی

چهارشنبه 26 مهر 1402 آشپزی
Capture 24

گنوچی یک غذای ایتالیایی خوشمزه و آسان است که از انواع آرد، سیب زمینی، تخم مرغ، پنیر و گیاهان معطر تهیه می شود. این غذا معمولا به جای پاستا سرو می شود و می تواند با سس‌های مختلفی، از جمله سس گوجه فرنگی، سس آلفردو یا سس پنیر سرو شود.

مواد لازم برای گنوچی 

مواد لازم برای گنوچی 

  •     سیب زمینی  ۲ عدد بزرگ
  •     پنیر ریکوتا  ۵۰ گرم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سفید  به میزان لازم
  •     آرد  ۹۰ گرم
  •     تخم مرغ  ۱ عدد
  •     آویشن  ۲ شاخه
  •     روغن زیتون به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     نخود فرنگی  ۱۵۰ گرم
  •     کره  قدری
  •     لیمو  ۱ عدد
  •    پنیر پارمزان به میزان لازم

طرز تهیه گنوچی :

  1. از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سیب زمینی ها را برای یک الی یک ساعت و ربع تا زمانیکه مغز پخت و نرم شوند، در فر بپزید. پوست آن ها را جدا کرده و تا گرم هستند آن ها را له کنید.
  2. پنیر ریکوتا را به همراه کمی نمک، فلفل سفید و آرد به آن اضافه کرده و با هم ترکیب کنید.
  3. وسط آن را گود کرده و تخم مرغ زده شده را در آن بریزید. به دست هایتان کمی آرد بزنید و مواد را با دست با هم ترکیب کنید. برگ های یک شاخه آویشن را به سایر مواد اضافه کرده و آن را کمی دیگر ترکیب کنید.
  4. خمیر را نصف کنید و هر نیمه را به شکل میله ای با قطر یک و نیم سانتی متر باز کنید. آن ها را با پشت چاقویی آغشته به آرد به میله هایی با طول ۲ سانتی متر برش دهید. با انگشت آغشته به آرد وسط هر گنوچی را فشار دهید.
  5. قابلمه ای از آب بجوشانید و گنوچی ها را برای یک و نیم تا دو دقیقه در آن بپزید (بعد از ریختن گنوچی ها در قابلمه، آن را کمی تکان دهید تا گنوچی ها به هم نچسبند). آن ها را در آبکش ریخته و برای ۲ دقیقه کنار بگذارید.
  6. در این میان سس را آماده کنید. ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و روغن را در آن بریزید. گنوچی ها را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه در آن بریزید و برای ۱ تا ۲ دقیقه تا قهوه ای شوند، تفت دهید.
  7. نخودفرنگی ها را به همراه کمی کره و برگ های یک شاخه آویشن به آن ها اضافه کنید. بگذارید تا گرم شوند و بعد رنده پوست لیمو را اضافه کنید. برای سرو، مقداری پنیر پارمزان روی آن ها رنده کنید.

نکات پخت گنوچی

نکات پخت گنوچی

  • برای تهیه گنوچی با سیب زمینی آب پز، سیب زمینی‌ها را بعد از آب پز شدن، پوست بگیرید و له کنید. سپس، آنها را از صافی رد کنید تا کاملا نرم و یکدست شوند.
  • برای تهیه گنوچی با سیب زمینی تنوری، سیب زمینی‌ها را با پوست در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 45 دقیقه بپزید تا کاملا نرم شوند. سپس، پوست آنها را بگیرید و له کنید.
  • می توانید به خمیر گنوچی، سبزیجات معطری مانند ریحان، آویشن یا جعفری نیز اضافه کنید.
  • گنوچی‌ها را می توانید به صورت خام نیز در فریزر نگهداری کنید.

نکته درباره پخت گنوچی

  • به جای پنیر ریکوتا می توانید از پنیر فتا یا پنیر خامه ای هم استفاده کنید.
  •  تخم مرغ را کمی بزنید.
  •  از نخودفرنگی پخته استفاده کنید.

Capture 25

طرز تهیه سس گوجه فرنگی برای گنوچی

2 عدد گوجه فرنگی را پوست بگیرید و خرد کنید.
1 عدد پیاز را خرد کنید و در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود.
گوجه فرنگی‌های خرد شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود.
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل سیاه به سس اضافه کنید و 10 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.

گنوچی

طرز تهیه سس آلفردو برای گنوچی

50 گرم کره را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط ​​ذوب کنید.
2 حبه سیر را رنده کنید و به کره اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
100 گرم پنیر پارمزان رنده شده را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود.
1/2 پیمانه خامه را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود.
نمک و فلفل سیاه به سس اضافه کنید و هم بزنید.

گنوچی

طرز تهیه سس پنیر برای گنوچی

200 گرم پنیر موزارلا رنده شده را با 1/2 پیمانه خامه مخلوط کنید.
نمک و فلفل سیاه به سس اضافه کنید و هم بزنید.

 

 

سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی با ماکارونی صدفی

قورمه سبزی

دلیل اینکه قورمه سبزی تلخ میشه، آب می اندازد، سیاه میشود و لعاب نمی دهد

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا