طرز تهیه کیک پرتقالی خوشمزه و مقوی

پنج‌شنبه 21 فروردین 1404 آشپزی
۱۴۴۰۰۵

کیک پرتقالی یکی از کیک‌های مقوی و خوشمزه است که به عنوان عصرانه‌ای عالی برای کودکان شناخته می‌شود. شما می‌توانید با کاهش مقدار شکر یا استفاده از شکر قهوه‌ای، این کیک پرتقالی را به صورت رژیمی تهیه کنید.

برای پخت کیک پرتقالی همیشه قبل از شروع، فر را روشن کنید.

قالب را آماده کرده و آرد را با بیکینگ پودر ۳ بار الک کنید.

مواد لازم

  • آرد ۲ لیوان (لیوان دسته‌دار)
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری
  • رنده پوست پرتقال ۱ عدد
  • تخم‌مرغ ۳ عدد
  • آب پرتقال ½ لیوان
  • شکر ۱ لیوان سر پر
  • روغن مایع ½ لیوان
  • گردو نیم‌کوب شده ½ لیوان
  • وانیل به مقدار کم ⅛ قاشق چای‌خوری

دستور پخت

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی ریخته و رنده پوست پرتقال و شکر را اضافه کنید. با همزن برقی حدود ۳ دقیقه هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود. سپس روغن و آب پرتقال را اضافه کرده و همزدن را ادامه دهید. آرد الک شده را کم‌کم به مواد اضافه کنید و با لیست در یک جهت هم بزنید تا گلوله نشود. وقتی مخلوط یک‌دست شد، گردو را اضافه کنید.

مواد را داخل قالب چرب‌شده که کاغذ روغنی ته آن انداخته‌اید، بریزید و در فر از قبل روشن‌شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید. زمان پخت به فر بستگی دارد. با فرو بردن سیخ چوبی، پخت کیک را امتحان کنید. اگر سیخ را خارج کرده و تمیز بود، زمان پخت تمام است.

بعد از پخت، کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شود. با چاقو لبه‌های کیک را از قالب جدا کرده و کیک را از ظرف بیرون آورده و برش دهید. دقت کنید که کیک داغ را برش نزنید تا له نشود.

نوش جان!

طرز تهیه سوپ کلم

طرز تهیه سوپ کلم خوشمزه برای افطار

غذای فرنگی

تهیه تاس کباب خوشمزه با طعمی بی‌نظیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا