تهیه کیک باقلواخوشمزه

جمعه، ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ آشپزی

مواد  لازم:

آرد                             ۲۴۰ گرم

تخم مرغ                     ۳ عدد

شکر                            ۱۰۰گرم

شیر                            ۱/۲ پیمانه

کره ی آب شده                ۹۰گرم

وانیل                            ۱/۴ قاشق چای خوری

بیکینگ پودر                   ۱ قاشق چای خوری

نمک                              ۱/۸ قاشق چای خوری

مواد میانی کیک:

پودر بادام یا پسته         ۱/۲ پیمانه

دارچین                         ۱/۲قاشق مربا خوری

شکر                                ۱ قاشق مربا خوری

مواد لازم جهت شربت کیک:             

شکر                           ۳۵۰ گرم

جوهر لیمو                  ۱/۲ قاشق چای خوری

آب                            ۱/۵ پیمانه

طرز تهیه: 

 ۱: برای تهیه هرنوع کیک باید فر را از قبل روشن کرد.

۲:قالب مورد نظر را با پرس چرب کرد و کاغذ روغنی انداخت

  برای تهیه کیک باقلوا باید شربت کیک را آماده کرده  کنار  بگذارید.برای تهیه شربت شکر ،جوهر لیمو، آب را مخلوط کرده و روی اجاق گذاشته تا غلیظ شود .

  • تخم مرغها وشکر  و وانیل   را با هم زن حدود ۵ دقیقه هم زده تا کرم رنگ و کشدار شود همانطور که همزن کار میکند  کره آب شده و شیر را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر هم زده سپس  همزن را خاموش کرده .و آرد (  آرد ۳ بار الک شده با بیکینگ پودر و نمک) را کم کم  اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم زده تا پف کیک نخوابد. مواد کیک آماده است. 
  • نیمی از  مواد آماده شده را در قالب چرب شده ریخته روی آن یک لایه مخلوط پودرپسته،دارچین،و شکر ریخته ودوباره مابقی مواد  را ریخته  قالب نباید پر شود چون کیک پف میکند .قالب را در فر از قبل روشن شده قرار میدهید (دمای ۱۸۰ درجه سانتی گرادبه مدت ۴۵ دقیقه ) بعد از این مدت کیک را با فرو بردن یک سیخ چوبی چک کنید اگر سیخ چوبی تمیز بیرون آمد کیک شما آماده است کیک را از فر بیرون آورده  و شربت غلیظ شده را  روی کیک که  درون قالب است در چند نوبت ریخته تا شربت جذب کیک وشود.بعد  کیک را از قالب بیرون آورده کمی پودر پسته روی آن پاشیده و برش دهید.           ( نوش جان )

تهیه لیمو عمانی در منزل

طرز تهیه ترشی امپراطور

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا