تهیه کباب قفقازی خوشمزه در خانه

سه شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ آشپزی

کباب غذای  بسیار لذید والبته سالم در دنیا است ودر جهان طرفداران زیادی دارد .

کباب قفقازی یک کباب معرف که به خاطر طعم بی نظیرش در جهان فراگیر است.و از ترکیب راسته گوساله یا گوشت گوسفند با سینه مرغ تهیه میشود وقتی گوشتها را به سیخ میکشند از فلفل دلمه سبز وپیاز سفید استفاده  می کنند واین ترکیب بسیار اشتها برانگیز است

مواد لازم

راسته گوساله یا گوشت گوسفندی      ۴۰۰گرم

سینه مرغ                                         ۴۰۰گرم

کره                                                    ۵۰ گرم

فلفل دلمه سبز                                     ۴ عدد

ماست چکیده                                     ۱/۲ لیوان

روغن زیتون                                       ۲ قاشق غذاخوری

نمک وفلفل سیاه                                 به اندازه لازم

زعفران دم کرده                                  به اندازه لازم

پیاز سفید                                         ۲ عدد بزرگ

فلفل چیلی                                          به دلخواه

روش پخت کباب قفقازی 

ابتدا گوشتها ( گوساله یا گوسفند و سینه مرغ ) به صورت کبابی خورد کرده البته گوشت قرمز را باید نازک تر برش داد تادر هنگام کباب کردن خام نماند هرچه گوشت قرمز بیشتر مزه دار شود و استراحت کند ترد تر میشود.

ظرف بزرگی را برداشته  ماست چکیده، روغن زیتون، فلفل سیاه ،یک عددپیاز خلال شده و فلفل چیلی را باهم مخلوط کرده و گوشتها را به آن اضافه میکنیم  .متوان سینه مرغ را جدا مزه دار کرد سپس به گوشتها استراحت داد تا مزه دارشوند. (۳تا۴ )  ساعت

بعد از این زمان فلفل دلمه و پیاز را درشت برش داده  و گوشتها را به سیخ کشیده به این صورت که یک تکه پیاز،  گوشت قرمز ،گوشت مرغ،فلفل دلمه را به سیخ کشیده تا سیخ کامل شود وبه گوشتها نمک میزنیم

سپس سیخ ها را روی زغال گذاشته تا به خوبی پخته شوددر مرحله آخر پخت کره آب شده و زعفران دم کرده با برس روی گوشتها کشیده  تا کباب نرم  و لذید شود .

اگر دوست داشتید تعدادی گوجه هم کباب کنید  .این کباب با برنج  یا نان سرو میشود

( ‹نوش جان )

 

 

 

 

 

 

 

تهیه کباب بختیاری بسیار خوشمزه

تهیه پلو شوشتری با فیله مرغ

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا