طرز تهیه کباب بختیاری خوشمزه و ساده

پنج‌شنبه 21 فروردین 1404 آشپزی
Screenshot ۲۰۲۰ ۰۵ ۰۶ ۱۵ ۱۴ ۰۳

کباب بختیاری یکی از لذیذترین و معروف‌ترین کباب‌های سنتی ایرانی است که ریشه در منطقه بختیاری دارد. این کباب معمولاً با گوشت گوسفند و دنبه تهیه می‌شود و در کنار نان و گوجه کبابی سرو می‌گردد.

مواد لازم

  • راسته گوسفندی: 400 گرم
  • سینه مرغ: 400 گرم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • کره: 50 گرم
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • آب 2 عدد پیاز سفید

دستور پخت:

برای تهیه کباب بختیاری، ابتدا گوشت را به صورت ورقه‌ای برش داده و با فلفل سیاه، روغن زیتون، آب پیاز، زعفران دم کرده و نمک مزه‌دار کنید. سپس اجازه دهید 3 تا 4 ساعت استراحت کند. سینه مرغ نیز به همین صورت مزه‌دار شود. بعد از مزه‌دار شدن، گوشت‌ها را به سیخ کشیده و بر روی زغال کباب کنید. در انتهای پخت، کره آب شده و زعفران را بر روی کباب بمالید تا نرم و لذیذ شود.

این کباب را می‌توان با نان یا برنج سرو کرد. کباب بختیاری

نکته: برای طعمی بهتر، می‌توانید از پیاز و زعفران بیشتری در مزه‌دار کردن استفاده کنید.

۲۲۱۵۴۴

نکات کلیدی برای تهیه ترشی خوشمزه

طرز تهیه سوپ کلم

طرز تهیه سوپ کلم خوشمزه برای افطار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا