طرز تهیه پیراشکی کرمدار خوشمزه و لذیذ

چهارشنبه 21 خرداد 1404 آشپزی
طرز تهیه پیراشکی کرمدار

پیراشکی کرمدار یکی از شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که به عنوان یک میان وعده جهانی شناخته می‌شود. در اینجا طرز تهیه پیراشکی کرمدار خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه پیراشکی کرمدار

  • ● شیر ولرم ۱ پیمانه
  • ● روغن مایع ۱/۴ پیمانه
  • ● مایه خمیر فوری ۱/۲ قاشق سوپ خوری
  • ● نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
  • ● شکر ۱/۲ پیمانه
  • ● وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • ● تخم مرغ ۱ عدد
  • ● آرد ۵۰۰ گرم

طرز تهیه پیراشکی کرمدار

مواد لازم کرم پیراشکی :

  • ● شکر ۱ پیمانه
  • ● آرد ۱/۳ پیمانه
  • ● شیر ۱/۲ پیمانه
  • ● وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • ● کره ۵۰ گرم

طرز تهیه پیراشکی کرمدار

  • مرحله اول: یک قاشق غذاخوری از شکر را با خمیرمایه و شیر ولرم در ظرف بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در جای گرم قرار دهید تا عمل بیاید و پف کند.
  • مرحله دوم: در ظرف بزرگی نمک، روغن، بقیه شکر، وانیل و تخم‌مرغ را بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند. مخلوط شیر، شکر و خمیر مایه را اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید. آرد را کم‌کم اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. خمیر حاصل را نباید خیلی ورز دهید و خیلی آرد به آن نزنید، زیرا بعد از پخت خشک می‌شود.
  • مرحله سوم: خمیر را درون ظرفی که کمی چرب کرده‌اید گذاشته و روی آن یک نایلون بکشید. یک پارچه هم روی آن بگذارید و سپس ظرف را در جای گرم مثل کابینت یا داخل فر خاموش به مدت یک ساعت قرار دهید تا خمیر استراحت کند.
  • مرحله چهارم: روی سطح کار را کمی آرد بریزید. خمیر را روی آن قرار داده و با وردنه به قطر تقریبی 2 میلی‌متر باز کنید. خمیر را قالب بزنید و خمیرهای اضافی را از دور قالب‌ها جمع کنید. روی خمیرهای قالب‌زده را با پارچه بپوشانید و ۲۰ دقیقه اجازه دهید استراحت کند.
  • مرحله پنجم: شکر و آرد را با هم مخلوط کنید. شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود، قابلمه را روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ شود. وانیل و کره را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا کرم غلیظی حاصل شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مواد سرد شوند.
  • مرحله ششم: داخل یک قابلمه روغن به مقدار زیاد بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. خمیر پیراشکی‌های قالب‌زده را بعد از استراحت دوم آهسته و ملایم داخل روغن داغ انداخته و سرخ کنید، سپس آنها را روی صافی بگذارید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.
  • مرحله هفتم: پس از سرد شدن، خمیرها را با چاقوی نوک تیز از پهلو برش بزنید و از کرم سرد شده یک قاشق داخلش قرار دهید و تزیین کنید. نوش جان!

طرز تهیه پیراشکی کرمدار

گرانولا چیست ؟

دستور تهیه گرانولا خوشمزه و مفید برای صبحانه

دستور پخت مرغ بریان با پاپریکا و سیر

طرز تهیه خوشمزه ترین مرغ بریان با سیر و پاپریکا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا