پیراشکی کرمدار یکی از شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که به عنوان یک میان وعده جهانی شناخته میشود. در اینجا طرز تهیه پیراشکی کرمدار خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی کرمدار
- ● شیر ولرم ۱ پیمانه
- ● روغن مایع ۱/۴ پیمانه
- ● مایه خمیر فوری ۱/۲ قاشق سوپ خوری
- ● نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
- ● شکر ۱/۲ پیمانه
- ● وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- ● تخم مرغ ۱ عدد
- ● آرد ۵۰۰ گرم
مواد لازم کرم پیراشکی :
- ● شکر ۱ پیمانه
- ● آرد ۱/۳ پیمانه
- ● شیر ۱/۲ پیمانه
- ● وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- ● کره ۵۰ گرم
طرز تهیه پیراشکی کرمدار
- مرحله اول: یک قاشق غذاخوری از شکر را با خمیرمایه و شیر ولرم در ظرف بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در جای گرم قرار دهید تا عمل بیاید و پف کند.
- مرحله دوم: در ظرف بزرگی نمک، روغن، بقیه شکر، وانیل و تخممرغ را بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند. مخلوط شیر، شکر و خمیر مایه را اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید. آرد را کمکم اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. خمیر حاصل را نباید خیلی ورز دهید و خیلی آرد به آن نزنید، زیرا بعد از پخت خشک میشود.
- مرحله سوم: خمیر را درون ظرفی که کمی چرب کردهاید گذاشته و روی آن یک نایلون بکشید. یک پارچه هم روی آن بگذارید و سپس ظرف را در جای گرم مثل کابینت یا داخل فر خاموش به مدت یک ساعت قرار دهید تا خمیر استراحت کند.
- مرحله چهارم: روی سطح کار را کمی آرد بریزید. خمیر را روی آن قرار داده و با وردنه به قطر تقریبی 2 میلیمتر باز کنید. خمیر را قالب بزنید و خمیرهای اضافی را از دور قالبها جمع کنید. روی خمیرهای قالبزده را با پارچه بپوشانید و ۲۰ دقیقه اجازه دهید استراحت کند.
- مرحله پنجم: شکر و آرد را با هم مخلوط کنید. شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود، قابلمه را روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ شود. وانیل و کره را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا کرم غلیظی حاصل شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مواد سرد شوند.
- مرحله ششم: داخل یک قابلمه روغن به مقدار زیاد بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. خمیر پیراشکیهای قالبزده را بعد از استراحت دوم آهسته و ملایم داخل روغن داغ انداخته و سرخ کنید، سپس آنها را روی صافی بگذارید تا روغن اضافهشان گرفته شود.
- مرحله هفتم: پس از سرد شدن، خمیرها را با چاقوی نوک تیز از پهلو برش بزنید و از کرم سرد شده یک قاشق داخلش قرار دهید و تزیین کنید. نوش جان!
ارسال دیدگاه