تهیه پلو شوشتری با فیله مرغ

سه‌شنبه 30 شهریور 1400 آشپزی
پلو شوشتری با فیله مرغ

پلو شوشتری با فیله مرغ

 پلو شوشتری با فیله مرغ و لوبیا چشم بلبلی و شوید تهیه می شود بسیار مقوی می باشد . برای  مهمانیها غذای مناسبی است وبه راحتی تهیه می شود این پلو مخصوص شهر شوشتر است.

در تهیه  پلو شوشتری مقدار لوبیا چشم بلبلی و شوید بستگی به ذائقه افراد دارد متوآن مقدار آن را کم یا زیاد کرد

مواد لازم برای پلو شوشتری با فیله مرغ

  • برنج   1 کیلو
  • فیله مرغ  نیم کیلو
  • شوید خشک   1 قاشق غذا خوری
  •  شوید تازه خورد شده  1  لیوان
  • روغن  به میزان لازم
  • لوبیا چشم بلبلی پخته شده 1 لیوان
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  •  پیاز داغ 2 قاشق غدا خوری
  • کره 50 گرم به دلخواه
  • زرد چوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

دستور پخت پلو شوشتری با فیله مرغ

1.  ابتدا برنج به مدت 3 ساعت خیس کرده

2.  مقداری روغن در ماهیتابه ریخته و فیله های خورد شده (  میتوان فیله را کامل استفاده کرد) اضافه کرد خوب تفت میدهم زرد چوبه و فلفل را اضافه کرده  و پیاز داغ و مقداری زعفران دم کرده نیز روی فیله ها ریخته ماهیتابه را از روی اجاق برداشته

3. برنج را آب کش کرده نمک آن را چک کنید شوید خشک و شوید تازه خورد شده و لوبیا چشم بلبلی پخته شده را به برنج اضافه کرده خوب مخلوط کنید.

4. ته قابلمه روغن  ریخته( ته دیگ نان یا سیب زمینی انداخته ) نیمی از برنج  را درون قابلمه ریخته سپس فیله آماده شده را روی برنج ریخته به مدت 40 دقیقه برنج را دم می دهید

ما بقی برنج را روی فیله ها ریخته و مقداری زعفران دم کرده روی برنج ریخته ( اگر تمایل داشتید کره را چند تکه روی برنج گذاشته)

 

             پلو شوشتری با فیله مرغ

 

ترشی گوجه فرنگی شکم پر

ترشی گوجه فرنگی / طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی شکم پر

ته چین گوشت گرمساری

ته چین گوشت گرمساری (سمنانی )+طرز تهیه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا