طرز تهیه پلو شوشتری با فیله مرغ خوشمزه و مقوی

دوشنبه 15 اردیبهشت 1404 آشپزی
پلو شوشتری با فیله مرغ

پلو شوشتری با فیله مرغ و لوبیا چشم بلبلی و شوید یک غذای بسیار مقوی و لذیذ است که به راحتی تهیه می‌شود و برای مهمانی‌ها مناسب است. این پلو مخصوص شهر شوشتر می‌باشد.

در تهیه پلو شوشتری، مقدار لوبیا چشم بلبلی و شوید بستگی به ذائقه افراد دارد و می‌توان آن را به دلخواه کم یا زیاد کرد.

مواد لازم برای پلو شوشتری با فیله مرغ

  • برنج 1 کیلو
  • فیله مرغ نیم کیلو
  • شوید خشک 1 قاشق غذا خوری
  • شوید تازه خورد شده 1 لیوان
  • روغن به میزان لازم
  • لوبیا چشم بلبلی پخته شده 1 لیوان
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری
  • کره 50 گرم به دلخواه
  • زرد چوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

دستور پخت پلو شوشتری با فیله مرغ

1. ابتدا برنج را به مدت 3 ساعت خیس کنید.

2. مقداری روغن در ماهیتابه ریخته و فیله‌های خورد شده را اضافه کنید و خوب تفت دهید. زرد چوبه و فلفل را اضافه کرده و پیاز داغ و مقداری زعفران دم کرده نیز روی فیله‌ها بریزید و ماهیتابه را از روی اجاق بردارید.

3. برنج را آب‌کش کرده و نمک آن را چک کنید. شوید خشک و شوید تازه خورد شده و لوبیا چشم بلبلی پخته شده را به برنج اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

4. ته قابلمه روغن ریخته (ته دیگ نان یا سیب‌زمینی انداخته) نیمی از برنج را درون قابلمه ریخته، سپس فیله آماده شده را روی برنج ریخته و به مدت 40 دقیقه برنج را دم دهید.

ما بقی برنج را روی فیله‌ها ریخته و مقداری زعفران دم کرده روی برنج ریخته (اگر تمایل داشتید، کره را چند تکه روی برنج بگذارید).

پلو شوشتری با فیله مرغ

Capture 2

طرز تهیه نیمرو خوشمزه و پرانرژی در کمتر از 10 دقیقه

بادمجان تنوری

طرز تهیه بادمجان تنوری لذیذ و راحت برای پیک نیک

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا