تهیه پلو شوشتری با فیله مرغ

یکشنبه 14 اردیبهشت 1399 آشپزی

این پلو با فیله مرغ ولوبیا چشم بلبلی وشوید تهیه میشود بسیار مقوی میباشد . برای  مهمانیها غذای مناسبی است وبه راحتی تهیه میشود این پلو مخصوص شهر شوشتر است

در تهیه  پلو شوشتری مقدار لوبیا چشم بلبلی و شوید بستگی به ذائقه افراد دارد متوآن مقدار آن را کم یا زیاد کرد

مواد لازم

1:برنج   1 کیلو

2:فیله مرغ  نیم کیلو

3:شوید خشک   1 قاشق غذا خوری

4: شوید تازه خورد شده  1  لیوان

5:روغن  به میزان لازم

6:لوبیا چشم بلبلی پخته شده 1 لیوان

7:زعفران دم کرده به میزان لازم

8: پیاز داغ 2 قاشق غدا خوری

9:کره 50 گرم به دلخواه

10 زرد چوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

دستور پخت

1:   ابتدا برنج به مدت 3 ساعت خیس کرده

2:  مقداری روغن در ماهیتابه ریخته و فیله های خورد شده (  میتوان فیله را کامل استفاده کرد) اضافه کرد خوب تفت میدهم زرد چوبه و فلفل را اضافه کرده  و پیاز داغ و مقداری زعفران دم کرده نیز روی فیله ها ریخته ماهیتابه را از روی اجاق برداشته

3: برنج را آب کش کرده نمک آن را چک کنید شوید خشک و شوید تازه خورد شده و لوبیا چشم بلبلی پخته شده را به برنج اضافه کرده خوب مخلوط کنید.

4:ته قابلمه روغن  ریخته( ته دیگ نان یا سیب زمینی انداخته ) نیمی از برنج  را درون قابلمه ریخته سپس فیله آماده شده را روی برنج ریخته

ما بقی برنج را روی فیله ها ریخته و مقداری زعفران دم کرده روی برنج ریخته ( اگر تمایل داشتید کره را چند تکه روی برنج گذاشته) برنج را دم میدهید به مدت 40 دقیقه             

(نوش جان )

تهیه کباب قفقازی خوشمزه در خانه

طرز تهیه سوپ کلم

طرز تهیه یک سوپ عالی برای افطاری

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi