پلو شوشتری با فیله مرغ و لوبیا چشم بلبلی و شوید یک غذای بسیار مقوی و لذیذ است که به راحتی تهیه میشود و برای مهمانیها مناسب است. این پلو مخصوص شهر شوشتر میباشد.
در تهیه پلو شوشتری، مقدار لوبیا چشم بلبلی و شوید بستگی به ذائقه افراد دارد و میتوان آن را به دلخواه کم یا زیاد کرد.
مواد لازم برای پلو شوشتری با فیله مرغ
- برنج 1 کیلو
- فیله مرغ نیم کیلو
- شوید خشک 1 قاشق غذا خوری
- شوید تازه خورد شده 1 لیوان
- روغن به میزان لازم
- لوبیا چشم بلبلی پخته شده 1 لیوان
- زعفران دم کرده به میزان لازم
- پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری
- کره 50 گرم به دلخواه
- زرد چوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
دستور پخت پلو شوشتری با فیله مرغ
1. ابتدا برنج را به مدت 3 ساعت خیس کنید.
2. مقداری روغن در ماهیتابه ریخته و فیلههای خورد شده را اضافه کنید و خوب تفت دهید. زرد چوبه و فلفل را اضافه کرده و پیاز داغ و مقداری زعفران دم کرده نیز روی فیلهها بریزید و ماهیتابه را از روی اجاق بردارید.
3. برنج را آبکش کرده و نمک آن را چک کنید. شوید خشک و شوید تازه خورد شده و لوبیا چشم بلبلی پخته شده را به برنج اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
4. ته قابلمه روغن ریخته (ته دیگ نان یا سیبزمینی انداخته) نیمی از برنج را درون قابلمه ریخته، سپس فیله آماده شده را روی برنج ریخته و به مدت 40 دقیقه برنج را دم دهید.
ما بقی برنج را روی فیلهها ریخته و مقداری زعفران دم کرده روی برنج ریخته (اگر تمایل داشتید، کره را چند تکه روی برنج بگذارید).
ارسال دیدگاه