تهیه همبرگر خوشمزه در خانه

دوشنبه 29 اردیبهشت 1399 آشپزی

همبر گر یکی از خوشمزه ترین فست فود های دنیا است .و برای تهیه آن از گوشت گاو و گوسفند استفاده می شود.همبرگر را هم میتوان ودر روغن کم در ماهیتابه خط دار سرخ کرد و هم میتون گریل کرد.البته گریل شده آن طعم بی نظیری دارد.برای تهیه یک همبرگر خوشمزه نیاز به تهیه یک ادویه عالی  ویک سس خوشمزه  داریم،  که تهیه هر کدام را جداگانه توضیح خواهم داد.

  تهیه ادویه مخصوص همبرگر ،  کالباس و سوسیس خانگی:

فلفل سیاه           1/4 قاشق مرباخوری

جوز هندی            1/8قاشق مرباخوری

آویشن                1/2 قاشق مرباخوری

کاری                   1/4 قاشق مرباخوری

دانه خردل            1/4قاشق مرباخوری

پودر سیر              1/4قاشق مرباخوری

فلفل سفید        1/4   قاشق مربا خوری

تخم گشنیز          1/4 قاشق مربا خوری

پودر زنجبیل          1/4 قاشق مرباخوری

پودر پیاز            1/4  قاشق مربا خوری

میخک یک دانه

روش تهیه :

ابتدا تخم گشنیز و خردل را در ماهیتابه ریخته و کمی تفت میدهیم .

سپس همه ادویه ها را در آسیاب ریخته  و  آسیاب کرده و در ظرف شیشه سر بسته نگه دارید  تا عطر و بوی ادویه از بین نرود.

 

 

 

تهیه سس مخصوص همبرگر:

مواد لازم:

سس فلفل          یک قاشق  غذاخوری

سس کچاب          یک قاشق غذاخوری

خیار شور رنده شده        به میزان لازم

پیاز رنده شده        2 قاشق غذا خوری

سس مایونز            5 قاشق غذا خوری

سس خردل           یک قاشق غذا خوری

نمک به میزان لازم

سس ها را با هم مخلوط کرده و نمک زده  پیاز رنده شده (  آب پیاز  گرفته شود )   و خیار شور رنده شده را اضافه  کرده  (خیار شور رنده شده را در صافی ریخته تا آب آن گرفته شود ). مواد را هم زده سس آماده است.. مواد این سس را طبق ذائقه  خود متوانید کم یا زیاد کنید . سس های  متنوعی برای همبرگر است  ولی  این سس در فست فودها رایج است.

 

 

تهیه همبرگر:

مواد لازم :

گوشت چرخ شده                     500گرم

ادویه مخصوص همبرگر            یک قاشق مربا خوری

پیاز رنده شده                          یک عدد

آرد سوخاری                            15 گرم

نان همبرگر                              6 عدد

نمک به میزان لازم

کاهو و گوجه به میزان لازم

سس مخصوص همبرگر به میزان لازم

طرز تهیه

برای تهیه یک همبر گر با کیفیت، باید گوشت گوسفندی و گوشت گاو را باهم مخلوط کرده و چرخ کنید.سپس گوشت چرخ شده و با یک قاشق ادویه مخصوص همبر مخلوط کرده  و خوب ورز  دهید . سپس پیاز رنده شده که آب آن به خوبی گرفته شده و آرد سوخاری را اضافه کرده و خوب ورز دهید 5 دقیقه ورز دهید .گوشت ورز داده شده را به 8 قسمت مساوی تقسیم کرده وبا کمک قالب همبرگر   قالب زده  و وسط  آن را با دست سوراخ کنید تا به خوبی بپزد  و در ماهیتابه خوب داغ شده با روغن کم سرخ کنید .

نان همبرگرد را برش داده  و همبرگر آماده شده را روی آن قرار داده  و سس مخصوص همبر گر را روی آن ریخته با چند حلقه گوجه  ،کاهو  و خیار  شور سرو کنید

نوش جان

 

طرز تهیه زیره پلو مازندرانی خوشمزه

دستور پخت کیک هویج

دستور پخت کیک هویج خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا