
نان یکی از مهم ترین بخش های سبد غذایی ماست و با کمک آن می توانیم انرژی مورد نیاز بدن مان را تامین کنیم.
شاید بیشتر ما به مصرف نان های سنتی عادت داریم اما بد نیست نان های حجیم و نیمه حجیم و انواع نان های سالم سبوس دار و حتی نان رژیمی را هم امتحان کنیم.
نان رژیمی
مواد لازم:
- آردم گندم سیاه 2 ق غ
- سبوس گندم 100 گرم
- بادام زمینی 100 گرم
- دانه کتان 100 گرم
- بیکینگ پودر 15 گرم
- نمک دریا 1 ق چ
- سفیده تخم مرغ 5 عدد
- ماست 300 گرم
- دانه آفتاب گردان 2 ق غ
طرز تهیه نان رژیمی :
1– برای شروع فر رو روی دمای180درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
2– آرد گندم سیاه،سبوس گندم،بادام زمینی،دانه کتان،بیکینگ پودر و نمک رو برای1-2دقیقه خوب مخلوط کنید.
3– درمرحله بعد سفیده تخم مرغ و ماست رو اضافه کنید و برای 2-3دقیقه کاملا مخلوط کنید.
4- داخل قالب لوف رو کاغذ روغنی بگذارید و مواد نان رو که خمیری شبیه به خمیر کیک هست رو داخلش پخش کنید و روی نان را با دانه آفتاب گردان بپوشانید.
5- قالب رو داخل فر گرم شده برای مدت 50 تا 60 دقیقه قرار دهید.
نکته:
گندم سیاه نوعی دانه هست که برعکس نامش از خانواده گندمیان نیست و میوه گیاهی به نام”Fagopyrum esculentum “هست.
این دانه گلوتن ندارد و میتوان از آرد آن داخل خمیر کیک و پنکیک،از دانه اش داخل کوکی ها، به عنوان قوام دهنده سوپ ها،به عنوان سریل صبحانه و در کنار حبوبات دیگر استفاده کرد.
ارسال دیدگاه