طرز تهیه مربای زنجبیل با خواص داروی فراوان

یکشنبه، ۸ تیر ۱۳۹۹ آشپزی

مرباهای خانگی از خوشمزه ترین مرباها هستند و همیشه بر مرباهای صنعتی ارجعیت دارند خواص زنجبیل بر کسی پوشیده نیست ما در این جا طرز تهیه مربای زنجبیل خوش طعم را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. این مربا مناسب میان وعده است و هم خاصیت دارویی فراروانی دارد.

مواد لازم برای تهیه مربای زنجبیل

● زنجبیل تازه ۱ کیلو گرن

● شکر ۱ کیلو گرم

● جوهر لیمو ۲۰۰گرم

● آب ۳ لیوان

طرز تهیه مربای زنجبیل:

●ابتدا زنجبیل ها را پوست کنده و به هر شکل دلخواهی که خواستیم، خرد می کنیم. – زنجبیل های خرد شده را به مدت ۸ ساعت در آب سرد می خوابانیم. سپس آن را آبکش می کنیم.

●درون قابلمه آب ریخته و آن را روی گاز می گذاریم تا بجوش آید. سپس زنجبیل ها را اضافه کرده، مدت نیم ساعت با حرارت ملایم می جوشانیم. و بعد از این مدت آبش را خالی کرده و مجدد در آب جوش ریخته و می جوشانیم. – برای اینکه تندی زنجبیل گرفته شود، این عمل را بسته به سلیقه و جنس زنجبیل ۵-۳ با ر تکرار می کنیم.

● در آخر زنجبیل ها را در سه لیوان آب جوش به همراه شکر و جوهر لیمو مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گاز قرار داده تا بجوش آمده و شربتش قوام بیاید.متوانید به جای جوهر لیمو  از آب لیموی تازه استفاده کنید.

نکته: بهتر است کسانیکه دچار عارضه آلرژی هستند، مربای زنجبیل تازه را در منزل درست نکنند.

مربای زنجبیل

خواص داروی زنجبیل:

زنجبیل جزء گیاهان دارویی بسیار مفیدی است که حاوی ویتامین A ,C ,B6 ,B12 واملاح معدنی از جمله کلسیم، آهن، منیزیم، سدیم و پتاسیم است،

● زنجبیل جزء گیاهان دارویی مهم بوده و دارای خواص متعددی از جمله ضد تهوع، مقوی قلب، ضد لخته شدن خون، ضد باکتری، آنتی اکسیدان، ضد سرفه، ضد سموم کبدی، ضد التهاب، ادرارآور، کاهش اسپاسم، محرک سیستم ایمنی، ضد نفخ، افزایش ترشحات روده ای معدی، پایین آورنده کلسترول خون، محرک گردش خون مغزی و محرک هضم غذا می باشد.

● از خواص زنجبیل می توان پیشگیری از: تهوع و استفراغ، کم اشتهایی، بی اشتهایی روانی، اسپاسم روده، برونشیت، مشکلات روماتیسم را نام برد. در صنعت غذایی هم به عنوان چاشنی استفاده می شود. زنجبیل دارای خاصیت ضد سرطانی می باشد. جینجرول، مهم ترین جزء تشکیل دهنده زنجبیل که مسئول ایجاد طعم و مزه در این گیاه می باشد، از رشد سلول های سرطانی مخصوصا سرطان روده بزرگ در انسان جلوگیری می کند.

● تقویت کننده حافظه، بازکننده کبد و قاطع بلغم است و رطوبات غلیظی که در روی جدار روده و معده چسبیده باشد، از بین می برد.

زنجبیل با افزایش ترشح بزاق دهان و آنزیم های مجرای گوارشی، به هضم و جذب مواد غذایی کمک می 

 

طرز تهیه دونات مرغ فینگر فود لذیذو مجلسی

طرز تهیه ترشی آلبالو ترشی خوش رنگ و خوشمزه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا