تهیه لیمو عمانی
لیمو عمانی یکی از چاشنی های غذاهای عربی و ایرانی است که در اصل همان لیمو ترش خشک شده است و دو رنگ سیاه و قهوه ای دارد!
مواد لازم تهیه لیمو عمانی :
- لیمو ترش1 کیلو
- سرکه دو فنجان
- نمک با اندازه لازم
طرز تهیه :
مرحله اول :
.لیمو را شسته به آنها نمک زده و بیست چهار ساعت ( یک روز ) به حال خود رها میکنیم. سپس لیموها را شسته در دو مرحله در آب جوش با سرکه می ریزیم4 لیوان آب و 1 فنجان سرکه را در قابلمه ریخته می جوشانیم.سپس لیمو را اضافه کرده 10 ثانیه اجازه میدهیم بجوشد.سپس آب کشی کرده و با آب سرد میشویم تا خنک شود
مرحله دوم:
مجدد 4 لیوان آب و 1 فنجان سرکه را در قابلمه ریخته می جوشانیم و لیمو های سرد شده را به آن اضافه میکنیم. یک دقیقه لیمو را جوشانده این بار در سبد ریخته ولی با آب سرد آبکشی نمی کنیموقتی لیمو خنک شدن با خلال دندان لیموها را سوراخ کرده و 10 روز روی پارچه جلو آفتاب خشک میکنیم یا میتوان لیموها را نصف کرد تا سریع تر خشک شود.لیموعمانی های خوشمزه را در انواع غذاها استفاده کنید
تهیه لیمو خشک ورقه ای
یک کیلو لیمو ترش شیرازی را به خوبی شسته و 24 ساعت در آب قرار داده تا تلخی آن از بین رود.سپس لیموها را در سبد ریخته، آب کش کرده. سپس به صورت ورقه ای برش داده ،هسته ها را بیرون آورده در کف سینی پارچه انداخته لیموها را روی آن چیده و اجازه دهید زیر آفتاب خشک شود لیموها را زیر رو کنید تا سریع تر خشک شود.
ارسال دیدگاه