تهیه لیمو عمانی در منزل

دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ آشپزی

لیمو عمانی همان لیمو ترش شیرازی خشک شده است که که چاشنی بسیار عالی برای غذاهای ایرانی و عربی است .در دو رنگ قهو ه ای  تیره و سیاه در بازار است .

لیمو عمانی  به صورت پودر شده یاکامل در انواع غذاها استفاده میشود .برای گرفتن تلخی آن، لیموعمانی را  چند ساعت در  آب گرم خیس کنید.

مواد لازم :

لیمو ترش            ۱ کیلو

سرکه                  دو فنجان

نمک با اندازه لازم

 طرز تهیه :

لیمو را شسته به آنها نمک زده  و بیست چهار ساعت ( یک روز ) به حال خود رها میکنیم. سپس لیموها را  شسته در دو مرحله در آب جوش با سرکه می ریزیم.

.مرحله اول :

۴ لیوان آب و ۱ فنجان سرکه را در قابلمه ریخته می جوشانیم.سپس لیمو را  اضافه کرده ۱۰ ثانیه اجازه میدهیم بجوشد.سپس آب کشی کرده و با آب سرد میشویم تا خنک شود

مرحله دوم:

مجدد ۴ لیوان آب و ۱ فنجان سرکه را  در قابلمه ریخته می جوشانیم و لیمو های سرد شده را به آن اضافه میکنیم. یک دقیقه لیمو را جوشانده این بار در سبد ریخته  ولی با آب سرد آبکشی نمی کنیم

وقتی لیمو خنک شدن با خلال دندان لیموها را سوراخ کرده و ۱۰ روز روی پارچه جلو آفتاب خشک میکنیم یا میتوان لیموها را نصف کرد تا سریع تر خشک شود

.لیموعمانی های خوشمزه را در انواع غذاها  استفاده کنید

 

 

            تهیه لیمو خشک ورقه ای

 یک کیلو لیمو ترش شیرازی را به خوبی شسته و ۲۴ ساعت در آب قرار داده تا تلخی آن از بین رود.سپس لیموها را در سبد ریخته، آب کش کرده. سپس به صورت ورقه ای برش داده ،هسته ها را بیرون آورده در کف سینی  پارچه انداخته لیموها را روی آن چیده و اجازه دهید زیر آفتاب خشک شود لیموها را زیر رو کنید تا سریع تر خشک شود.

طرز تهیه سالاد لوبیا

تهیه کیک باقلواخوشمزه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا