طرز تهیه شاورمای مرغ با سس خوشمزه

یکشنبه 18 خرداد 1399 آشپزی

شاورما ساندویج بسیار خوشمزه ای برای مهمانی  های کوچک است .و به خاطر ظاهر زیبایش بچه این غذا را بسیار دوست دارند.در اینجا طرز تهیه شاورما ،سس مخصوص شاورما  ،سالاد شاورما ونان مخصوص شاورما را آموزش میدهیم .البته اگر تهیه نان برایتان مشکل بود از نان لواش برای ساندویج شاورما استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه نان شاورما:

آرد سفید 5 پیمانه

خمیر مایه 1و 1/2 قاشق غذا خوری

نمک به مقدار لازم

آب 1و1/3 لیوان

تخم مرغ دو عدد

شکر 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه نان شاور ما:

تمام مواد لازم برای تهیه نان شاورما را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید اگر خمیر چسبناک بود کمی آرد اضافه کنید.روی خمیر را پوشانده و و یک ساعت در جای گرم قرار دهید.تا حجم آن دو برابر شود خمیر را به  15 تا 20 قسمت مساوی تقسیم کرده وهر کدام را  با وردنه به صورت نازک باز کرده و روی صاج یا ماهیتابه تفلون با حرارت ملایم بپزید .

بیشتر بخوانید : نحوه پخت کروسان مرغ یک غذای لذیذ

مواد لازم برای تهیه شاورمای مرغ:

سینه مرغ 2 عدد

ادویه مخصوص (پودر زیره -پودر کاری -پودر پاپریکا -پور سیر-)1 قاشق غذا خوری

روغن زیتون 1/2 لیوان

نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

ماست1  لیوان

آب لیموی تازه به میزان لازم

کره 50 گرم

طرز تهیه :

سینه ی مرغ را خلالی خرد کرده و در ظرفی ریخته و روغن زیتون ، ماست،ادویه مخصوص  ،آب لیمو ،  نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب با دست مخلوط کنید . و 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود. سپس مرغ را از یخچال بیرون آورده ودر ماهیتابه 50 گرم کره ریخته و مرغ را سرخ کنید و کنار بگذارید.

مواد لازم برای تهیه سس شاورما:

ماست غلیظ1 لیوان

ارده 4 قاشق غذا خوری

پود سیر 2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

همه مواد را در ظرفی ریخته وبه خوبی مخلوط کنید تا سس یک دستی به دست آید.

مواد لازم برای تهیه سالاد:

کاهو یا جعفری خرد شده به میزان دلخواه

خیار شور خرد شده به میزان لازم

گوجه خرد شده  به میزان لازم

تمام مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

تهیه ساندویج شاور ما:

نان شاورما را باز کرده مرغ پخته شده را روی آن ریخته و سالاد را با قاشق روی مرغ ریخته سس مخصوص شاورما را نیز اضافه کنید.و ساندویج را رول کرده در کاغد روغنی بپیچید اگر از نان لواش استفاده کردید بعد از  رول کردن ساندویچ ، ساندویج را در ماهیتابه  کمی سرخ کنید .

 

طرز تهیه دلمه برگ انگور (برگ مو)

املت سیب زمینی اسپانیایی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا