رازهای طرز تهیه دیپ سیخی راویولی برای مهمانی‌ها

سه‌شنبه 9 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 44

طرز تهیه دیپ سیخی راویولی یک پیش غذای خوشمزه و جذاب است که بیشتر در مهمانی‌ها و جشن تولدها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دیپ با طعمی دلپذیر و بافتی نرم می‌تواند میز شما را زینت ببخشد.

مواد لازم:

  • روغن مایع 1 لیتر
  • آرد 1 فنجان
  • تخم مرغ 2 عدد
  • خرده نان 1 فنجان
  • پنیر پارمسان رنده شده نصف فنجان
  • اورگانو خشک 2 ق غ
  • ریحان خشک 2 ق غ
  • آویشن خشک 1 ق س
  • پودر سیر 2 ق چ
  • نمک 1 ق چ
  • فلفل نصف ق چ
  • خمیر راویولی

مواد لازم برای خمیر راویولی :

  • زرده ی تخم مرغ 4 عدد
  • سفیده ی تخم مرغ 1عدد
  • روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
  • شیر پاستوریزه 4 قاشق غذاخوری
  • نمک یک سوم قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برای تهیه خمیر، زرده و سفیده را همراه با شیر، روغن و نمک با قاشق مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر به دست آید. خمیر باید لطیف باشد، ولی به دست نچسبد. حدود 15 دقیقه در زیر پلاستیک استراحت دهید؛ سپس روی میز آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت 2 میلی‌متر باز کنید.

روغن را روی حرارت بگذارید تا گرم شود. آرد را در یک ظرف و تخم مرغ‌های هم زده را هم در یک ظرف دیگر قرار دهید. در ظرف سوم، مخلوط خرده نان، یک چهارم فنجان پنیر پارمسان، اورگانو، ریحان، آویشن، پودر سیر، نمک و فلفل را قرار دهید. راویولی را در ظرف آرد بگردانید و تکان دهید تا آرد اضافه‌اش جدا شود. سپس داخل تخم مرغ و بعد از آن داخل مخلوط نان بزنید و به سیخ چوبی بکشید. حدود 4-5 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید.

سپس روی کاغذ حوله‌ای بگذارید تا روغن اضافیشان کشیده شود. برای سرو، روی آنها پنیر پارمسان پاشیده و به همراه سس مارینارا یا پستوی ریحان سرو نمایید.

Capture

کیک خانگی خوشمزه با طعم موز و گردو برای روزهای سرد

Capture 42

طرز تهیه میتلف گوشت خوشمزه و لذیذ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا