طرز تهیه دیپ سیخی راویولی یک پیش غذای خوشمزه و جذاب است که بیشتر در مهمانیها و جشن تولدها مورد استفاده قرار میگیرد. این دیپ با طعمی دلپذیر و بافتی نرم میتواند میز شما را زینت ببخشد.
مواد لازم:
- روغن مایع 1 لیتر
- آرد 1 فنجان
- تخم مرغ 2 عدد
- خرده نان 1 فنجان
- پنیر پارمسان رنده شده نصف فنجان
- اورگانو خشک 2 ق غ
- ریحان خشک 2 ق غ
- آویشن خشک 1 ق س
- پودر سیر 2 ق چ
- نمک 1 ق چ
- فلفل نصف ق چ
- خمیر راویولی
مواد لازم برای خمیر راویولی :
- زرده ی تخم مرغ 4 عدد
- سفیده ی تخم مرغ 1عدد
- روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
- شیر پاستوریزه 4 قاشق غذاخوری
- نمک یک سوم قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای تهیه خمیر، زرده و سفیده را همراه با شیر، روغن و نمک با قاشق مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر به دست آید. خمیر باید لطیف باشد، ولی به دست نچسبد. حدود 15 دقیقه در زیر پلاستیک استراحت دهید؛ سپس روی میز آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت 2 میلیمتر باز کنید.
روغن را روی حرارت بگذارید تا گرم شود. آرد را در یک ظرف و تخم مرغهای هم زده را هم در یک ظرف دیگر قرار دهید. در ظرف سوم، مخلوط خرده نان، یک چهارم فنجان پنیر پارمسان، اورگانو، ریحان، آویشن، پودر سیر، نمک و فلفل را قرار دهید. راویولی را در ظرف آرد بگردانید و تکان دهید تا آرد اضافهاش جدا شود. سپس داخل تخم مرغ و بعد از آن داخل مخلوط نان بزنید و به سیخ چوبی بکشید. حدود 4-5 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید.
سپس روی کاغذ حولهای بگذارید تا روغن اضافیشان کشیده شود. برای سرو، روی آنها پنیر پارمسان پاشیده و به همراه سس مارینارا یا پستوی ریحان سرو نمایید.
ارسال دیدگاه