دونات سبزیجات میان وعده خوشمزه+طرز تهیه

پنج شنبه، ۲۶ تیر ۱۳۹۹ آشپزی

درتهیه این نوع دونات از انواع سبزیجات  استفاده شده و همراه با پنیر یک صبحانه مقوی و خوشمزه است. این نوع دونات را نیز می‌توان در خانه درست کرد و به عنوان یک میان وعده سالم برای کودکان مورد استفاده قرار داد.

مواد لازم برای تهیه دونات سبزیجات

● اسفناج خرد شده ۱ پیمانه
● قارچ خرد شده  ۱۰۰گرم
● فلفل دلمه‌ای ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
● ذرت آب پز شده  ۲ قاشق غذاخوری
●پیازچه نگینی خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
●هویج نگینی خرد شده و آب پز شده  ۲قاشق غذاخوری
●سیررنده  ۳-۲حبه
●آرد ساده  شیرینی پزی ۳۰۰ گرم
●پودر مایه خمیر  ۸ گرم
● آب ولرم ۸۰ میلی لیتر
● تخم مرغ ۱ عدد
● شکر ۱ قاشق چایخوری
● خامه صبحانه۲ قاشق سوپخوری
●نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم

طرزتهیه دونات سبزیجات

طرز تهیه دونات سبزیجات:

●تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس کره یا روغن مایع را در آن ریخته و اسفناج  خیلی ریز خرد شده را  به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن کشیده شود.

●قارچ را ریز خرد کرده و به اسفناج اضافه کنید، کمی هم بزنید و منتظر بمانید تا آب قارچ کشیده شود.

●فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد شده  به  همراه  ذرت به مواد اضافه کنید. یکی دو دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا سبزیجات کمی نرم شوند.

● سپس هویج پخته و پیازچه نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.

●سیر را کاملا له کرده و به مواد اضافه کنید، سپس کمی نمک و فلفل به مواد زده و پس از اینکه مواد کاملا تفت خورد، نرم شد و آب آن‌ها کاملا کشیده شد، تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مواد کاملا خنک شود.

●آرد ساده  شیرینی پزی را در ظرفی ریخته، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. پودر مایه خمیر و شکر را نیز اضافه کرده و مواد خشک را هم بزنید تا یکدست شوند.وسط مواد خشک را گود کرده و یک عدد تخم مرغ را در آن بشکنید. خامه و آب ولرم را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا به شکل خمیر درآیند.

●پس از اینکه سبزیجات کاملا خنک شدند، آن‌ها را به خمیر اضافه کنید و خوب ورز دهید تا یکدست شوند.روی ظرف حاوی خمیر را با سلفون پوشانده و به خمیر یک ساعت استراحت دهید.

●روی تخته مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن باز کنید.قالب دونات را داخل آرد زده و با قالب مواد را برش بزنید.

●کمی آرد روی سطح کار بپاشید و دونات‌ها را با فاصله روی آرد بچینید. سپس با یک نایلون چرب شده روی دونات‌ها را بپوشانید و اجازه دهید نیم ساعت استراحت کنند.

●در تابه نچسب گودی، روغن فراوان بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید. سپس دونات‌ها را یکی یکی در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شوند.دو طرف دونات  را کامل سرخ کنید.و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

 

طرزتهیه اسموتی موز وانبه؛ خوشمزه و انرژی زا

طرز تهیه کیک خرماو گردو؛کیک مقوی و خوشمزه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا