طرز تهیه خورشت داوود پاشاه خوشمزه و لذیذ

جمعه 22 فروردین 1404 آشپزی
۱۲۳۶۰۴

خورشت داوود پاشاه یکی از غذاهای خوش‌مزه‌ی ترکیه است که در ایران طرفداران زیادی دارد. این غذا گزینه‌ی خوبی برای مهمانی‌ها است و طعمی شبیه به خورشت فسنجان دارد.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ شده 250 گرم
  • پیاز رنده شده 1 عدد کوچک
  • پیاز نگینی سرخ شده 1 عدد کوچک
  • آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
  • رب انار ملس 1.5 قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع به اندازه لازم
  • نعناع خشک 1 قاشق مربا خوری
  • زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن به میزان لازم
  • آب 1 لیوان
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه خورشت داوود پاشاه:

گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و ادویه‌ها و نمک خوب ورز دهید. سپس به اندازه یک گردو برداشته و قلقلی کنید. گوشت‌ها قلقلی شده را نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. در ماهیتابه مقداری روغن ریخته و گوشت‌ها را سرخ کنید. وقتی دو طرف گوشت‌ها سرخ شد، پیاز نگینی سرخ شده و نعناع خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی نعناع بلند شود.

در ظرف جداگانه یک قاشق آرد و یک لیوان آب و یک و نیم قاشق رب انار را مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. سپس به گوشت‌های سرخ شده اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه دهید تا خورشت بپزد. این خورشت کم آب است و با نان یا برنج سرو می‌شود.

نوش جان

خورشت داوود پاشاه

کیک اسفناجی

طرز تهیه کیک سورپرایز اسفناجی خوشمزه و ساده

۰۰۲۳۵۳

دلمه برگ مو: طرز تهیه خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا