خورشت داوود پاشاه یکی از غذاهای خوشمزهی ترکیه است که در ایران طرفداران زیادی دارد. این غذا گزینهی خوبی برای مهمانیها است و طعمی شبیه به خورشت فسنجان دارد.
مواد لازم:
- گوشت چرخ شده 250 گرم
- پیاز رنده شده 1 عدد کوچک
- پیاز نگینی سرخ شده 1 عدد کوچک
- آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
- رب انار ملس 1.5 قاشق سوپ خوری
- روغن مایع به اندازه لازم
- نعناع خشک 1 قاشق مربا خوری
- زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن به میزان لازم
- آب 1 لیوان
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه خورشت داوود پاشاه:
گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و ادویهها و نمک خوب ورز دهید. سپس به اندازه یک گردو برداشته و قلقلی کنید. گوشتها قلقلی شده را نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. در ماهیتابه مقداری روغن ریخته و گوشتها را سرخ کنید. وقتی دو طرف گوشتها سرخ شد، پیاز نگینی سرخ شده و نعناع خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی نعناع بلند شود.
در ظرف جداگانه یک قاشق آرد و یک لیوان آب و یک و نیم قاشق رب انار را مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. سپس به گوشتهای سرخ شده اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه دهید تا خورشت بپزد. این خورشت کم آب است و با نان یا برنج سرو میشود.
نوش جان
ارسال دیدگاه