![طرز تهیه خورش داوود پاشا یک غذای جدید برای مهمانی ها 1 ۱۲۳۶۰۴](https://dayan.ir/wp-content/uploads/2020/06/۲۰۲۰۰۶۱۰_۱۲۳۶۰۴.png)
خورشت داوود پاشاه یکی از غذاهای خوش مزه ی ترکیه است که در ایران طرفداران زیادی دارد خورشت داوود پاشاه خیلی شبیه به خورشت فسنجان است این غذا گزینه ی خوبی برای مهمانی ها است
مواد لازم:
■ گوشت چرخ شده 250 گرم
■ پیاز رنده شده 1 عدد کوچک
■ پیاز نگینی سرخ شده 1 عدد کوچک
■ آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
■ رب انار ملس 1.5 قاشق سوپ خوری
■ روغن مایع به اندازه لازم
■ نعناع خشک 1قاشق مربا خوری
■ زرد چوبه ،فلفل سیاه ،پودر سیر و آویشن به میزان لازم
■ آب 1 لیوان
■ نمک به میزان لازم
طرز تهیه خورش داوود پاشا:
:گوشت چرخ شده( که اگر مخلوط گوشت گوسفند و گاو باشد بهتر است ).را با پیاز رنده شده وادویه هاو نمک خوب ورز دهید.سپس به اندازه یک گردو برداشته و قلقلی کنید .و گوشتها قلقلی شده را نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.سپس در ماهیتابه مقداری روغن ریخته و گوشتها قلقلی شده را سرخ کنید وقتی دو طرف گوشتها سرخ شد پیاز نگینی سرخ شده و نعناعی خشک را اضافه کنید. و کمی تفت می دهیم تا بوی نعناع بلند شود.
در ظرف جدا گانه یک قاشق آرد ویک لیوان آب و یک و نیم قاشق رب انار رامخلوط کرده و خوب هم زده تا آرد گلوله نشود سپس به گوشت های سرخ شده اضافه کنیدو و با حرارت ملایم اجازه دهیدتا خورشت بپزد.این خورش کم آب است و با نان یا برنج سرو میشود
نوش جان
ارسال دیدگاه