دستور پخت خمیر پیتزای چند کاره

سه شنبه، ۲۴ تیر ۱۳۹۹ آشپزی
خمیر پیتزا” خانگی را به ساده ترین روش ممکن و در زمان کم می توان تهیه نمود و همچنین نیاز به مواد لازم زیادی نیز نمی باشد.

 

مواد لازم برای خمیر پیتزا چند کاره

●آرد ۳ لیوان

●تخم مرغ: ۱ عدد

●خمیر مایه فوری: ۱ قاشق غذاخوری

●شکر: ۲قاشق غذاخوری

●نمک:به میزان لازم

●روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری

●شیر ولرم: ۱ لیوان

تهیه خمیر پیتزای چند کاره

طرز تهیه خمیر پیتزای چند کاره :

ابتدا شیر ولرم ، خمیر مایه و یک غذاشق غذاخوری از شکر را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید، روی کاسه را با یک لایه سلفون بپوشانید و برای ۱۰ دقیقه تا ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا عمل آید

سپس   روغن مایع، تخم مرغ، نمک، باقی مانده شکر و مخلوط خمیر مایه را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

در این مرحله آرد را در سه مرحله روی مواد الک کرده و هر بار مواد را هم بزنید ، در آخرین مرحله اضافه کردن آرد مواد را با دست ورز دهید تا خمیر درست شود.

روی خمیر یک لایه سلفون بکشید و روی ظرف را هم با یک حوله بپوشانید و برای ۱ ساعت کنار بگذارید تا خمیر ورآید.  بعد از یک ساعت خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده قرار داده و روی آن کمی آرد بپاشید.

خمیر را با دست خوب ورز دهید تا نرم و لطیف شود، سپس خمیر را به دو قسمت مساوی برش زده و هر قسمت را با دست به شکل گلوله درآورید. در مرحله بعد روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و یکی از خمیر ها را روی آن قرار و با وردنه باز کنید. سینی فر را چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار دهید و با دست خمیر را پهن کنید تا به شکل دلخواهتان برسد.

خمیر آماده شده را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند، سپس نان ها را ۵ دقیقه در فر از قبل روشن شده قرار دهید تا نیم پز شودو  در این مرحله خمیر آماده است مخلفات پیتزا را روی آن بچینید و بپزید. میتوانید باقی مانده خمیر را در یک کیسه فریزر قرار داده و در یخچال نگهداری کنید و یا فریز کرده و بعدا استفاده کنید. طرز تهیه این مدل خمیر پیتزا بسیار ساده است و کاربردهای زیادی دارد ، میتوانید با این خمیر نان درست کنید و یا برای درست کردن شیرینی های مختلف، پیراشکی و سمبوسه از آن استفاده کنید

نکته :

۱ : از آرد کامل یا آرد نانوایی برای تهیه خمیر پیتزا استفاده کنید

۲: مایه خمیر که استفاده میکنید تاریخ گذشته نباشد .

 

دستور پخت؛ شکر پلوی شیرازی

کوفته هلوی شیرازی ملس و خوشمزه +دستور پخت

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا