برای تهیه ابن حلوا از سه آرد استفاده میشود آرد گندم ،آرد برنج، آرد نخود چی این حلوا بسیار خوشمزه است و بافت نرمی دارد و به خوبی روی نان بخش میشود.و برای ماسوره زدن مناسب است و به راحتی از قیف بیرون میاید. البته به شرط اینکه مراحل کامل انجام شود و مواد کم یا زیاد نشود.
مواد لازم:
آرد سفید 1و1/2پیمانه
آرد برنج 1/2 پیمانه
آردنخودچی 1/4پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
شکر 2 پیمانه
آب 2 پیمانه
گلاب 1/2پیمانه
زعفران دم کرده و غلیظ 3 قاشق غذا خوری
نان میکادو یا نان بستنی به تعداد لازم
( پیمانه از یک لیوان دسته دار استفاره شود )
دستور پخت:
ابتدا شربت حلوا را درست کنید و کنار بگذارید.شکر ،آب،گلاب ،زعفران،را روی حرارت گذاشته و هم زده تا شکر حل شود نیازی به جوشیدن ندارد از روی حرارت بردارید .
حال روغن مایع را در ظرف مورد نظر ریخته و آرد گندم را اضافه کنید و 15 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.تا رنگ آرد کمی تیره شود، سپس آرد برنج را اضافه کنید و 6 تا 7 دقیقه دیگر تفت دهید، بعدآرد نخود چی را اضافه کرده و 5 تا 6 دقیقه با حرارت ملایم تفت دادن را ادامه دهید.سپس شربت آماده شده را به آردها اضافه کنیدو تند تند هم بزنید تا زمانیکه حلوا در ظرف جمع شود . 2 دقیقه اجازه دهید تا حلوا کمی خنک شود .
سلفون یا پلاستیک پهن کنید و نان میکادو را روی آن گذاشته و نان را با آب کمی آسپری کنید تا راحت رول شود و نان نشکند ،حلوا را روی نان پهن کنید به طوری که تمام لبه ها پوشیده شود .بعد از این مرحله روی حلوا را با یک پلاستیک فریزر پوشانده و 15 دقیقه اجازه دهید بماند تا نان میکادو نرم شده و به راحتی رول کنید .
بعد با کمک سلفون زیر نان شروع به رول کردن کنیدو یک ساعت در یخچال قرار دهید وسپس با چاقو اره ای برش دهید.و درظرف مورد نظر چیده و با خلال پسته تزئین کنید.
نوش جان
ارسال دیدگاه