تنقلات خانگی خوشمزه و پرطرفدار

چهارشنبه 27 بهمن 1400 آشپزی
تنقلات خانگی

تنقلات خانگی

 

۱. گندمک

طرز تهیه تنقلات خانگی
گندمک همان دانه‌های بوداده‌ گندم است که می‌توان به راحتی در منزل تهیه کرد و به عنوان یکی از تنقلات خانگی مورد استفاده قرار داد.

مواد لازم
گندم 1 پیمانه
آب 3 پیمانه
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
نمک یا شکر به میزان لازم

دستور تهیه:

  • گندم را همراه با آب به مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا نرم شود.
  • سپس آن را آبکش کرده و با آب سرد بشویید.
  • دانه‌های گندم را روی یک پارچه نخی پهن کنید تا کاملا خشک شوند.
  • پس از خشک شدن دانه‌های گندم، آن‌ها را در یک صافی دسته دار ریخته و در روغن داغ غوطه ور کنید تا پف کنند، ولی مراقب باشید تغییر رنگ ندهند.
  • در انتها کمی نمک یا شکر روی آن‌ها بپاشید تا مزه دار شوند.

۲. برنجک

برنجک
برنجک از بودادن دانه‌های برنج درست می‌شود و همراه با گردو به عنوان یک میان وعده خوشمزه نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مواد لازم
برنج 1 پیمانه
آب 3 پیمانه
نمک به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم

دستور تهیه:

  • برنج را با آب و کمی نمک به مدت ۳-۲ ساعت خیس کنید.
  • قابلمه‌ای را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
  • برنج را در آب جوش بریزید و پس از اینکه نرم شد، آبکش کنید.
  • دانه‌های برنج را روی سطح صافی پهن کنید تا خشک شوند. سپس در صافی دسته دار ریخته و در روغن داغ غوطه ور کنید تا پف کنند.

۳. چیپس سیب زمینی

چیپس سیب زمینی
چیپس سیب زمینی یکی از تنقلاتی است که در طعم‌های مختلف در بازار عرضه می‌شود و بچه‌های یکی از طرفداران پر و پا قرص آن هستند. چیپس سیب زمینی را به راحتی می‌توان در منزل درست کرد و به عنوان یک نوع خوشمزه از تنقلات خانگی میل کرد.

مواد لازم
سیب زمینی 1 عدد
روغن 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه:

  • فر را روی حرارت ۳۷۵ درجه فانهایت گرم کنید.
  • سیب زمینی را پوست گرفته و به صورت برش‌های نازک درآورید.
  • سینی فر را با کمی روغن چرب کرده و برش‌های سیب زمینی را به صورت یک لایه در آن بچینید.
  • کمی روغن روی برش‌های سیب زمینی اسپری کنید و سینی را در فر قرار دهید.
  • صبر کنید تا سیب زمینی‌ها طلایی شوند، سپس آن‌ها را برگردانید و دوباره در فر قرار دهید تا طرف دیگر نیز بپزد.
  • برای مزه دار کردن سیب زمینی‌ها از نمک و فلفل یا هر نوع طعم دهنده‌ی دیگری که دوست دارید استفاده کنید.

۴. پفک نمکی

 تنقلات خانگی

تنقلات خانگی

پفک نمکی یکی از تنقلات پرطرفدار در میان کودک و بزرگسال است که بهتر است به صورت خانگی درست کرد تا عاری از رنگ‌ها و افزودنی‌های صنعتی باشد.

مواد لازم
آرد 100 گرم
کره 90 گرم
پنیر چدار یا فتای رنده شده 100 گرم

دستور تهیه:

  • فر را روی ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • کره را از یخچال خارج کنید تا نرم شود، سپس آرد و پنیر را به آن اضافه کرده و با چنگال هم بزنید تا به شکل خمیر درآیند.
  • کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  • خمیر حاصل را به صورت گلوله‌های کوچکی در آورید و روی کاغذ روغنی بچینید. سپس با دست، کمی روی آن‌ها را بفشارید تا صاف شوند.
  • سینی را در فر قرار دهید و ۱۲ دقیقه صبر کنید تا پفک‌ها طلایی شوند.

۵. تخمه کدو

 تنقلات خانگی

تنقلات خانگی

تخمه کدو با افزودن طعم دهنده‌هایی به تخم کدو حلوایی درست می‌شود و برای سرگرمی و دورهمی گزینه بسیار مناسبی است.

مواد لازم
تخم کدو 1.5 پیمانه
کره آب شده 2 قاشق چایخوری
نمک، فلفل و پودر سیر به میزان لازم
ادویه کاجون 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه:

  • فر را روی حرارت ۱۴۸ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • تخمه‌های کدو را در کاسه‌ای ریخته، کره، نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
  • تخمه‌ها را در سینی فر پهن کرده و سینی را در فر قرار دهید.
  • حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا تخمه‌ها طلایی شوند و در این فاصله گاهی آن را هم بزنید تا به صورت یکنواخت بوداده شوند.
کباب چوبی با گوشت چرخ کرده

دستور پخت کباب چوبی با گوشت چرخ کرده

۲۰۵۷۲۴ 1

اشکنه آب پیازک شیرازی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا