تزیین کیک بسیار زیبا با خمیر مارزیپان +طرز تهیه کیک

چهارشنبه، ۵ شهریور ۱۳۹۹ آشپزی

تژیین کیک با خمیر مارزیپان

 

این دسر برای ۱۲ نفرااست با مجله آشپزخانه دایان با ما همراه باشید تا تزیئن کیک خمیر مارزیپان به شما آموزش بدهیم

شكر ۱۸۰ گرم

تخم مرغ ۴ عدد

عسل یك‌دوم پیمانه

هویج رنده كرده ۴۰۰ گرم

گردو  برشته و خرد شده ۱۰۰ گرم

مارمالاد زردآلو به میزان لازم

خمیر مارزییپان ۳۰۰ گرم

خمیر فوندانت ۳۵۰ گرم

آرد ۳۰۰ گرم

بیكینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

دارچین ۱ قاشق چایخوری

روغن مایع ۲۵۰ میلی‌لیتر (۱ پیمانه)

خمیر مارسیپان ( خمیر بادام )در رنگ‌های دلخواه برای تهیه‌ی میوه‌ها

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک شیفونشکلاتی

تزیین کیک

طرزتهیه کیک

آرد سه بار الک شده و بیکینگ پودرو  پودر و دارچین را با هم مخلوط كنید و در كاسه‌ای بریزید. آن‌گاه روغن مایع، شكر، تخم مرغ‌ها و عسل را دركاسه‌ی دیگری با هم مخلوط كنید و به مدت ۵ دقیقه  با همزن برقی بزنید.

سپس این مایه را به مخلوط آرد بیفزائید و خوب هم بزنید تا مایه‌ی صاف و یكدستی به دست آید.برای مخلوط کردن نیاز به همزن برقی ندارید و با لیسک در یک جهت هم بزنید

حالا هویج و گردو را به مایه بیفزائید و آن را درون قالب چربكرده‌ای به قطر ۲۰ و ارتفاع ۹ سانتیمتر بریزید و در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۸۰درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی ۱ ساعت بپزید. بعد با خلال چوبی، كیك را امتحان كنید و چنانچه چیزی از مایه‌ی كیك به خلال چوبی نچسبید، آن را از فر بیرون بیاورید.

حالا كیك را روی پنجره‌ی سیمی بگذارید و پس از ۱۵ دقیقه، آن را از قالب خارج نمائید. صبر كنید كیك كاملاً خنك شود. بعد رو و اطراف آن مارمالاد زردآلو  بمالید.(قبل از مصرف کردن مارمالاد آن را گرم کرده و از صافی رد کنید تا یک دست شود.اگر دوست داشتید کیک را نصف کنید و بین آن را خامه کشی کنید

 

تزیین کیک

خمیر مارزیپان روی سطحی كه پودر قند پاشیده‌اید، با وردنه باز كنید و روی كیك بیندازید، به‌گونه‌ای كه خمیر مارسیپان رو و اطراف كیك را كاملاً بپوشاند.

آن‌گاه روی خمیر، مارمالاد زردآلو بمالید. سپس خمیر فوندانت را روی سطح پودر قندپاشی شده، به ضخامت تقریبی ۲ میلیمتر باز كنید و روی كیك پهن نمائید.

اضافی‌های اطراف خمیر را بگیرید و آن را صاف و مرتب سازید. اینك با خمیرهای رنگی مارسیپان؛ میوه‌هائی همچون زردآلو، هلو، گلابی، سیب، لیمو و پرتقال، بسازید و از خمیر سبز رنگ، برگ‌هائی در اندازه‌های مختلف فراهم كنید.

 

تزیین کیک

حالا میوه‌ها و برگ‌ها را دور كیك بچینید تا كیك شكل زیبائی پیدا كند. سپس آن را برای پذیرائی روی صفحه‌ی پوشیده از خمیر فوندانت، یا روی دیس زیبائی بگذارید.

 

 

ماکارونی و پنیر خوشمزه و ساده +طرز تهیه

شله زرد خوشمزه و مجلسی+طرز تهیه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا