آموزش تزیین کیک با خمیر مارزیپان

یکشنبه 24 فروردین 1404 آشپزی
۱۴۲۶۲۱

دسر ما که یک کیک خوشمزه و زیبا است، برای 12 نفر مناسب می‌باشد. با ما در مجله آشپزخانه دایان همراه باشید تا تزیین کیک با خمیر مارزیپان را به شما آموزش دهیم.

  • شکر: 180 گرم
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • عسل: یک‌دوم پیمانه
  • هویج رنده کرده: 400 گرم
  • گردو: 100 گرم (برشته و خرد شده)
  • مارمالاد زردآلو به میزان لازم
  • خمیر مارزیپان: 300 گرم
  • خمیر فوندانت: 350 گرم
  • آرد: 300 گرم
  • بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  • دارچین: 1 قاشق چایخوری
  • روغن مایع: 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

برای تهیه‌ی میوه‌ها، خمیر مارزیپان (خمیر بادام) در رنگ‌های دلخواه نیاز دارید.

طرز تهیه کیک

آرد سه بار الک شده و بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کنید و در کاسه‌ای بریزید. سپس روغن مایع، شکر، تخم مرغ‌ها و عسل را در کاسه‌ای دیگر با هم مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه با همزن برقی بزنید.

این مایه را به مخلوط آرد بیفزایید و خوب هم بزنید تا مایه‌ی صاف و یکدستی به دست آید. هویج و گردو را به مایه افزوده و درون قالب چرب‌کرده‌ای به قطر 20 و ارتفاع 9 سانتیمتر بریزید و در فر از قبل گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 1 ساعت بپزید. سپس با خلال چوبی، کیک را امتحان کنید. وقتی که چیزی از مایه‌ی کیک به خلال چوبی نچسبید، آن را از فر بیرون بیاورید.

سپس کیک را روی پنجره‌ی سیمی بگذارید و پس از 15 دقیقه، آن را از قالب خارج کنید. وقتی که کیک کاملاً خنک شد، رو و اطراف آن را با مارمالاد زردآلو بمالید. قبل از مصرف مارمالاد را گرم کرده و از صافی رد کنید تا یکدست شود.

خمیر مارزیپان را روی سطحی که پودر قند پاشیده‌اید با وردنه باز کنید و روی کیک بیندازید. سپس روی خمیر، مارمالاد زردآلو بمالید. بعد خمیر فوندانت را روی سطح پودر قندپاشی شده به ضخامت تقریبی 2 میلیمتر باز کرده و روی کیک پهن کنید.

اضافی‌های اطراف خمیر را بگیرید و آن را صاف و مرتب سازید. میوه‌ها و برگ‌ها را دور کیک بچینید تا کیک شکل زیبایی پیدا کند و سپس آن را روی صفحه‌ای پوشیده از خمیر فوندانت، یا روی دیس زیبایی بگذارید.

۱۵۴۲۰۲

آموزش تهیه کوکو کدو سبز خوشمزه و سالم

۱۲۵۹۰۲

طرز تهیه سس کچاب خانگی خوشمزه و معطر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا