تزیین پلو مجلسی با زعفران و زرشک
تزیین پلو مجلسی با زعفران و زرشک یکی از پرکاربردترین و مرسوم ترین روش های تزیین برنج است که بدون استفاده از ابزار خاصی و به راحتی با استفاده از کاغذ روغنی و یا قالب امکان پذیر است.
تزیین غذا یکی از روش هایی است که معمولا در میهمانی ها و مراسم مختلف برای زیباتر شدن سفره مورد استفاده قرار می گیرد. در این میان، تزیین برنج نیز یکی از هنرهای خانم های کدبانو است که با خلاقیت، زیباترین تزیینات را بر روی برنج انجام می دهند. برای تزیین برنج مجلسی می توان از رنگ ها و مواد زیادی بهره برد، ولی معمولا از زعفران و زرشک برای این منظور استفاده می شود که علاوه بر زیبایی، خواص بی نظیری هم دارند. از نظر طب سنتی، زعفران مسهل برنج است و بهتر است برنج به صورت ساده مصرف نشود. مشاهده مدل های تزیین غذا به شما کمک می کند تا با ایده گرفتن از آنها بهترین و زیباترین تزیین را داشته باشید، بنابراین در این مطلب ایده ها و الگوهای جذابی برای این منظور ارائه شده که حتما مورد پسند شما قرار خواهد گرفت.
- ابتدا با زعفران آب کرده، کمی پلو زعفرانی آماده کنید.
- بر روی یک کاغذ روغنی، طرح مورد نظر خود را پیاده کنید و اطراف آن را با قیچی بچینید.
- پلو را در ظرف مورد نظر بکشید، طرح را روی برنج قرار داده و اطراف آن را برنج زعفرانی بریزید تا تزیین کامل شود.
- کاغذ روغنی را به آرامی از روی پلو بردارید تا طرح آن مشخص شود.
- اطراف پلو را با زرشک، خلال پسته، خلال بادام و … به سلیقه خود تزیین کنید.
تزیین پلو به صورت قالبی
برای تزیین برنج به صورت قالبی، می توان از قالب های ژلهای که در بازار موجود است استفاده کرد. برای این منظور، برنج زعفرانی و ساده را به صورت لایهای در قالب ریخته و با پشت قاشق کمی فشار دهید تا به شکل قالب درآید. پس از برگرداندن قالب، برنج دو رنگ و زیبایی خواهید داشت که می توانید آن را به دلخواه تزیین کنید.
تزیین پلو با زعفران و زرشک
یکی از موادی که همراه با زعفران برای تزیین پلو استفاده میشود، زرشک است که در کنار هم رنگ زیبایی را ایجاد میکنند. علاوه بر زرشک از خلال بادام و پسته نیز برای این منظور می توان استفاده کرد.
تزیین پلو با رنگ های طبیعی
برای تزیین پلو، علاوه بر زعفران میتوان از انواع رنگهای طبیعی مانند آب لبو، آب اسفناج، آب کلم قرمز و … نیز استفاده کرد و ترکیبی از رنگهای زیبا ایجاد نمود.
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه