تزیین پلو مجلسی با زعفران و زرشک یکی از زیباترین روشها برای تزیین برنج است که در مراسمات مختلف به کار میرود. با استفاده از زعفران و زرشک میتوانید نمایی جذاب و دلپذیر بر روی سفره خود ایجاد کنید.
برای تزیین برنج، میتوانید مراحل زیر را دنبال کنید:
- ابتدا با زعفران آب کرده، کمی پلو زعفرانی آماده کنید.
- بر روی یک کاغذ روغنی، طرح مورد نظر خود را پیاده کنید و اطراف آن را با قیچی بچینید.
- پلو را در ظرف مورد نظر بکشید، طرح را روی برنج قرار داده و اطراف آن را برنج زعفرانی بریزید تا تزیین کامل شود.
- کاغذ روغنی را به آرامی از روی پلو بردارید تا طرح آن مشخص شود.
- اطراف پلو را با زرشک، خلال پسته، خلال بادام و … به سلیقه خود تزیین کنید.
تزیین پلو به صورت قالبی
برای تزیین برنج به صورت قالبی، میتوان از قالبهای ژلهای استفاده کرد. برنج زعفرانی و ساده را به صورت لایهای در قالب ریخته و با پشت قاشق کمی فشار دهید تا به شکل قالب درآید.
برای ایجاد رنگهای طبیعی، از آب لبو، آب اسفناج و آب کلم قرمز نیز میتوان استفاده کرد و ترکیبی زیبا از رنگها را ایجاد نمود.
ارسال دیدگاه