تابستان فصلی دلچسب با خوراکی های خوشمزه است و بیشتر مردم همیشه یک ظرف پر از میوه های تازه روی میز خود دارند و از طعم عالی آن ها لذت می برند.
اما یکی از ایراداتی که می توان به این فصل وارد کرد این است که مواد غذایی خیلی سریع فاسد و غیر قابل استفاده می شوند. البته بسیاری از ما با قرار دادن میوه و سبزیجات در یخچال یا نگهداری از آن ها دور از نور آفتاب و گرما سعی می کنیم تا حد امکان بر طول عمرشان بیفزائیم. اما در برخی موارد این راهکار پاسخگو نیست و باید دست به دامن ترفندهای کاربردی تر بشویم.
تازه نگه داشتن میوه و سبزیجات
در همین راستا، ما در ادامه این مطلب روش نگهداری از ۱۶ ماده غذایی، میوه و سبزیجات را برایتان انتخاب کرده ایم که کمک می کنند تا این مواد برای مدت طولانی تری سالم و قابل استفاده باقی بمانند. اگر کنجکاو هستید تا با این ترفندهای آشنا شوید، ادامه مطلب را از نظر بگذرانید.
- ۱۶- خانواده بِری ها + سرکه + آب: سرکه سیب و آب را به نسبت یک به ۱۰ با یکدیگر مخلوط کنید. انواع توت ها همانند توت فرنگی را در این محلول شستوشو داده و سپس آبکشی کنید. درون یک کاسه، یک ورقه کاغذ قرار دهید و میوه ها را درون آن بریزید. سپس آن ها را در یخچال نگهداری نمائید.
- ۱۵- کرفس، بروکلی، کاهو + ورقه نازک آلومینیومی: این ترفند بسیار آسان است: کلم بروکلی، کرفس یا کاهو را در یک لایه ورقه آلومینیومی نازک بچیپید. به این ترتیب، می توانید آن ها را ۲ تا ۳ هفته سالم و تازه نگه دارید.
- ۱۴- پنیر + کاغذ روغنی: اگر پنیر را درون یک لایه کاغذ روغنی بپیچید و سپس درون یک کاسه شیشه ای یا سرامیکی قرار دهید، برای مدت طولانی تری سالم باقی خواهد ماند.
- ۱۳- زردآلو + جداسازی آن ها از یکدیگر: بهترین روش برای نگهداری زردآلو نمونه هایی است که به طور کامل نرسیده باشند و هیچ لکه و خرابشدگی هم نداشته باشند.
- ۱۲- پنیر دلمه شده + نمک یا شکر: پنیر دلمه شده را از درون پاکت بسته بندی درآورده، درون کاسه شیشه ای یا لعابداری که در دارد، بریزید.
- ۱۱- انگور + طناب: بهترین مکان برای نگهداری انگور در یخچال، در نزدیکی دیوار عقبی دستگاه است.
- ۱۰- زنجبیل + آب جوشیده یا کاغذ روغنی: اگر خواص زنجبیل برایتان مهم نیست و فقط می خواهید از طعم و عطر آن در غذاها یا نوشیدنی ها بهره بگیرید، آن را در فریزر نگهداری کنید.
- ۹- گوشت قرمز + گیاه گزنه + چاشنی: شما می توانید گوشت تازه قرمز را به مدت ۴ الی ۶ روز در فضای باز و خارج از یخچال نگهداری کنید.
- ۸- پیازچه + بطری + فریزر: بهترین روش برای نگهداری پیازچه در فریزر این است که ابتدا آن ها را برش دهید.
- ۷- گوجه فرنگی + ساقه یا رو به بالا یا رو به پائین: گوجه فرنگی های کال را به صورتی که ساقه های آن ها رو به پائین باشد در یک کیسه کاغذی یا یک جعبه گذاشته و در یک مکان خنک قرار دهید.
- ۶- ماهی + یخ: ماهی را اگر درون یک جعبه یخ بگذارید، می توانید تا ۲ الی ۳ روز آن را تازه و سالم نگه دارید.
- ۵- سبزیجات + آب + کیسه پلاستیکی: برای اینکه بتوانید سبزیجات خود را برای مدت طولانی تری تازه نگهدارید، بهتر است ساقه آن ها را درون یک ظرف آب گذاشته و روی برگ هایشان را نیز با کیسه پلاستیکی بپوشانید.
- ۴- سیب + کاغذ + کشو: برای اینکه بتوانید سیب ها را به مدت ۲ هفته سالم و تازه نگه دارید، بهتر است آن ها را به صورت نشسته در کاغذ معمولی یا کاغذ پوستی بپیچید.
- ۳- قارچ + جعبه، کاسه یا کیسه کاغذی: این روش برای قارچ های جوان و تازه مفیدتر است.
- ۲- هندوانه _ خاکستر، توری، شن، خزه یا حصیر: هندوانه در زیرزمین با دمای ۲ درجه سانتی گراد بسیار خوب می ماند.
- ۱- کره + فر: این روش سنتی و قدیمی کمک می کند تا شما بتوانید کره را به مدت ۱ تا ۳ سال سالم نگه دارید.
ارسال دیدگاه