ترش کباب اصیل گیلانی با گوشت گوسفند

پنج‌شنبه 18 اردیبهشت 1399 آشپزی

تاریخچه ترش کباب گیلانی:

این کباب اصالتا شمالی مخصوصا گیلانی است.با گوشت گوسفندی تهیه  میشود  و پیشنهاد خوبی است برای کسانی که کباب دوست هستند و از طعم سایر کبابها خسته شده اند  این کباب با سبزیهای  مخصوص شمال طعم بی نظیری دارد( چوچاقَ وخالوش)

بیشتر بخوانید:کباب خوشمزه قفقازی

موادلازم:

1:گوشت گوسفندی            500گرم

2:رب انار                          2 قاشق سوپ خوری

3:گردوی آسیاب شده         100گرم

4:سبزی محلی (چاچوق و خالوش )یا مخلوط ترخون،گشنیز،جعفری ومرزه ریز خورد شده                    2 قاشق سوپ خوری

5:سیر له شده                     2 حبه

6:نمک و فلفل سیاه              به میزان لازم

7:کیوی رنده شده                 1 عدد

تهیه ی ترش کباب: 

ابتدا گوشت را شسته و برای کباب خرد کرده (2 در 2 )

سپس در یک ظرف بزرگ پیاز رنده شد ، گردو های آسیاب شده و سبزی های ریز خرد شده را ریخته و به آن رب انار و مقداری آب انار اضافه می کنیم آب انار را برای رقیق شدن سس اضافه می کنیم سپس چند حبه سیر را له کرده به همراه فلفل سیاه به سس اضافه می کنیم  ولی نمک به سس نمی زنیم چون باعث سفت شدن گوشت می شود و زمانی که گوشت را به سیخ میکشیم نمک میزنیم

گوشت خرد شده  را به سس آماده شده اضافه کرده و 4 ساعت استراحت میدهیم. اگر مایل بودید برای ترد شدن گوشت یک عدد کیوی رنده شده هم به سس اضافه کنییدگوشت را به سیخ کشده وو روی زغال کباب کنید و. با برنج سرو کنید.این کباب بسیار لذیذ است حتما امتحان کنید. (نوش جان)

بیشتر بخوانید:طرز تهیه کباب درباری

طرز تهیه ترشی امپراطور

تهیه کباب بختیاری بسیار خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا