طرز تهیه ترش کباب گیلانی خوشمزه و اصیل

جمعه 22 فروردین 1404 آشپزی
۲۱۳۷۲۴

این کباب اصالتا شمالی مخصوصا گیلانی است. با گوشت گوسفندی تهیه میشود و پیشنهاد خوبی است برای کسانی که کباب دوست هستند و از طعم سایر کباب‌ها خسته شده‌اند. این کباب با سبزی‌های مخصوص شمال طعم بی‌نظیری دارد (چوچاق و خالوش).

مواد لازم:

  • گوشت گوسفندی: 500 گرم
  • رب انار: 2 قاشق سوپ خوری
  • گردوی آسیاب شده: 100 گرم
  • سبزی محلی (چاچوق و خالوش) یا مخلوط ترخون، گشنیز، جعفری و مرزه ریز خورد شده: 2 قاشق سوپ خوری
  • سیر له شده: 2 حبه
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • کیوی رنده شده: 1 عدد

طرز تهیه ترش کباب گیلانی:

ابتدا گوشت را شسته و برای کباب خرد کرده (2 در 2). سپس در یک ظرف بزرگ پیاز رنده شده، گردوهای آسیاب شده و سبزی‌های ریز خرد شده را ریخته و به آن رب انار و مقداری آب انار اضافه می‌کنیم. آب انار را برای رقیق شدن سس اضافه می‌کنیم. سپس چند حبه سیر را له کرده و به همراه فلفل سیاه به سس اضافه می‌کنیم، ولی نمک به سس نمی‌زنیم چون باعث سفت شدن گوشت می‌شود و زمانی که گوشت را به سیخ می‌کشیم نمک می‌زنیم.

گوشت خرد شده را به سس آماده شده اضافه کرده و 4 ساعت استراحت می‌دهیم. اگر مایل بودید برای ترد شدن گوشت یک عدد کیوی رنده شده هم به سس اضافه کنید. گوشت را به سیخ کشیده و روی زغال کباب کنید و با برنج سرو کنید. این ترش کباب گیلانی بسیار لذیذ است حتما امتحان کنید. نوش جان!

lubia

دستور پخت سالاد لوبیا خوشمزه و سالم

۲۲۱۵۴۴

نکات کلیدی برای تهیه ترشی خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا