
ترشی زیتون با قارچ که به روشهای مختلف تهیه می شودو با انواع سبزیجات تهیه می شود این ترشی معروف به ترشی اسپانیایی است و چون از سرکه کمی استفاده می شود بسیار ملایم است و سریع آماده می شودو بعد از 10 روز ترشی آماده می شود. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه ترش زیتون و قارچ با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه ترشی لگجی کازرونی را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه ترشی زیتون و قارچ
- زیتون سبز بدون هسته: ۱۳۰ گرم
- ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت یا بیبی ذرت :۱ پیمانه
- هویج: ۳ عدد
- فلفل دلمه رنگی: ۲ عدد
- شکر: ۱ قاشق غذا خوری
- قارچ: ۳۵۰ گرم
- روغن زیتون بدون بو: ۱ پیمانه
- سرکه سفید: ۱/۲ پیمانه
- سیاه دانه :۲ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه و پاپریکا: به مقدار لازم
- سیر به دلخواه
طرز تهیه ترشی زیتون قارچ
- برای تهیه این ترشی یا هر ترشی دیگر باید نکاتی را رعایت کنید تا ترشی شما خراب نشود .
- ظرف ترشی باید شیشه ای یا سفالی باشد . ظرف های ترشی را 10 دقیقه در آب بجوشانید تا ظرف استریل شود.
- برای تهیه ترشی سالم تر سعی کنید از سرکه محلی استفاده کنید و قبل از مصرف آن را بجوشانید.
- سبریجات را خوب بشویید و خرد کنید و اجازه دهید آب آنها کاملا خشک شود تا ترشی شما کپک نزند
- برای تهیه ترشی زیتون و قارج تمام سبزیجات را خوب بشویید و نگینی خرد کنید. اگر قارچ شما خیلی ریز بود لازم نیست خرد کنیدابتدا هویج را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
- فلفل دلمه ها را شسته و نگینی ریز خرد کنید .
- زیتون شور بدون هسته را به چند قطعه تقسیم کنید.
- ذرت را بخارپز کنید و یا از کنسرو ذرت استفاده کنید.
- تمام مواد خرد شده و سیاهدانه را داخل یک کاسه بزرگ بریزیدو خوب هم بزنید.
- داخل یک ظرف دیگر روغن زیتون و سرکه سفید و شکر و ادویه ها و نمک را بریزید و هم بزنید .
- سس بدست آمده را روی سبزیجات ریخته و هم بزنید.
- سپس مواد را درظرف های شیشه استریل بریزید و درب ظرف را خوب محکم کنید و در جای خشک و خنک به مدت ۱۰ روز قرار داده تا ترشی حاضر شود.
- حداکثر زمان نگهداری این ترشی ۱ ماه است.
- نکته قارچ ها را بلانچ کنید بدین صورت که قارچ داخل آب در حال جوش بریزید. بعد از چند قل داخل آب یخ بریزد و سپس خرد کنید ودر آبکش بریزد تا آب اضافی آن خارج شود سپس به مواد اضافه کنید.
- در تهیه این ترشی می توانید از سبزیجات دیگر مثل گل کلم هم استفاده کنید.
ارسال دیدگاه