طرز تهیه ترشی زیتون و قارچ خوشمزه و سریع

دوشنبه 2 تیر 1404 آشپزی
torshi zyton va gharch

ترشی زیتون و قارچ یکی از ترشی‌های معروف است که به سبک اسپانیایی تهیه می‌شود. این ترشی با ترکیبی از زیتون، قارچ و سبزیجات مختلف بسیار ملایم و خوشمزه است. با استفاده از سرکه کم، این ترشی به سرعت آماده شده و پس از ۱۰ روز قابل مصرف می‌باشد. در این مقاله با طرز تهیه ترشی زیتون و قارچ آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای تهیه ترشی زیتون و قارچ

  • زیتون سبز بدون هسته: ۱۳۰ گرم
  • ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت یا بیبی ذرت: ۱ پیمانه
  • هویج: ۳ عدد
  • فلفل دلمه رنگی: ۲ عدد
  • شکر: ۱ قاشق غذا خوری
  • قارچ: ۳۵۰ گرم
  • روغن زیتون بدون بو: ۱ پیمانه
  • سرکه سفید: ۱/۲ پیمانه
  • سیاه دانه: ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه و پاپریکا: به مقدار لازم
  • سیر به دلخواه

ترشی زیتون و قارچ

طرز تهیه ترشی زیتون و قارچ

  1. برای تهیه این ترشی یا هر ترشی دیگر باید نکاتی را رعایت کنید تا ترشی شما خراب نشود.
  2. ظرف ترشی باید شیشه‌ای یا سفالی باشد. ظرف‌های ترشی را 10 دقیقه در آب بجوشانید تا ظرف استریل شود.
  3. برای تهیه ترشی سالم‌تر سعی کنید از سرکه محلی استفاده کنید و قبل از مصرف آن را بجوشانید.
  4. سبزیجات را خوب بشویید و خرد کنید و اجازه دهید آب آنها کاملاً خشک شود تا ترشی شما کپک نزند.
  5. برای تهیه ترشی زیتون و قارچ تمام سبزیجات را خوب بشویید و نگینی خرد کنید. اگر قارچ شما خیلی ریز بود لازم نیست خرد کنید. ابتدا هویج را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
  6. فلفل دلمه‌ها را شسته و نگینی ریز خرد کنید.
  7. زیتون شور بدون هسته را به چند قطعه تقسیم کنید.
  8. ذرت را بخارپز کنید و یا از کنسرو ذرت استفاده کنید.
  9. تمام مواد خرد شده و سیاه‌دانه را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید.
  10. داخل یک ظرف دیگر روغن زیتون و سرکه سفید و شکر و ادویه‌ها و نمک را بریزید و هم بزنید.
  11. سس بدست آمده را روی سبزیجات ریخته و هم بزنید.
  12. سپس مواد را در ظرف‌های شیشه استریل بریزید و درب ظرف را خوب محکم کنید و در جای خشک و خنک به مدت ۱۰ روز قرار دهید تا ترشی حاضر شود.
  13. حداکثر زمان نگهداری این ترشی ۱ ماه است.
  14. نکته: قارچ‌ها را بلانچ کنید بدین صورت که قارچ داخل آب در حال جوش بریزید. بعد از چند قل داخل آب یخ بریزید و سپس خرد کنید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود سپس به مواد اضافه کنید.
  15. در تهیه این ترشی می‌توانید از سبزیجات دیگر مثل گل کلم هم استفاده کنید.
mofhk

طرز تهیه موفلک هرمزگان: غذای خوشمزه و مقوی

براونی شکلاتی

طرز تهیه براونی شکلاتی خوشمزه و لذیذ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا