ترشی زیتون و قارچ یکی از ترشیهای معروف است که به سبک اسپانیایی تهیه میشود. این ترشی با ترکیبی از زیتون، قارچ و سبزیجات مختلف بسیار ملایم و خوشمزه است. با استفاده از سرکه کم، این ترشی به سرعت آماده شده و پس از ۱۰ روز قابل مصرف میباشد. در این مقاله با طرز تهیه ترشی زیتون و قارچ آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای تهیه ترشی زیتون و قارچ
- زیتون سبز بدون هسته: ۱۳۰ گرم
- ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت یا بیبی ذرت: ۱ پیمانه
- هویج: ۳ عدد
- فلفل دلمه رنگی: ۲ عدد
- شکر: ۱ قاشق غذا خوری
- قارچ: ۳۵۰ گرم
- روغن زیتون بدون بو: ۱ پیمانه
- سرکه سفید: ۱/۲ پیمانه
- سیاه دانه: ۲ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه و پاپریکا: به مقدار لازم
- سیر به دلخواه
طرز تهیه ترشی زیتون و قارچ
- برای تهیه این ترشی یا هر ترشی دیگر باید نکاتی را رعایت کنید تا ترشی شما خراب نشود.
- ظرف ترشی باید شیشهای یا سفالی باشد. ظرفهای ترشی را 10 دقیقه در آب بجوشانید تا ظرف استریل شود.
- برای تهیه ترشی سالمتر سعی کنید از سرکه محلی استفاده کنید و قبل از مصرف آن را بجوشانید.
- سبزیجات را خوب بشویید و خرد کنید و اجازه دهید آب آنها کاملاً خشک شود تا ترشی شما کپک نزند.
- برای تهیه ترشی زیتون و قارچ تمام سبزیجات را خوب بشویید و نگینی خرد کنید. اگر قارچ شما خیلی ریز بود لازم نیست خرد کنید. ابتدا هویج را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
- فلفل دلمهها را شسته و نگینی ریز خرد کنید.
- زیتون شور بدون هسته را به چند قطعه تقسیم کنید.
- ذرت را بخارپز کنید و یا از کنسرو ذرت استفاده کنید.
- تمام مواد خرد شده و سیاهدانه را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید.
- داخل یک ظرف دیگر روغن زیتون و سرکه سفید و شکر و ادویهها و نمک را بریزید و هم بزنید.
- سس بدست آمده را روی سبزیجات ریخته و هم بزنید.
- سپس مواد را در ظرفهای شیشه استریل بریزید و درب ظرف را خوب محکم کنید و در جای خشک و خنک به مدت ۱۰ روز قرار دهید تا ترشی حاضر شود.
- حداکثر زمان نگهداری این ترشی ۱ ماه است.
- نکته: قارچها را بلانچ کنید بدین صورت که قارچ داخل آب در حال جوش بریزید. بعد از چند قل داخل آب یخ بریزید و سپس خرد کنید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود سپس به مواد اضافه کنید.
- در تهیه این ترشی میتوانید از سبزیجات دیگر مثل گل کلم هم استفاده کنید.
ارسال دیدگاه