طرز تهیه ترشی یونانی خوشمزه و پرخاصیت

دوشنبه 13 مرداد 1399 آشپزی

ترشی یونانی

ترشی انداختن فرایند ذخیره یا طولانی کردن عمر غذا با قرار دادن آن در آب‌نمک یا سرکه است . روش ترشی انداختن معمولاً روی بافت و طعم غذا تأثیر خواهد گذاشت. در آسیای شرقی از مخلوط روغن نباتی و سرکه هم برای ترشی انداختن استفاده می‌کنند. انواع ترشی‌های رنگارنگ و خوشمزه بعنوان چاشنی‌های محبوب سفره‌های ایرانی رواج گسترده‌ای در ایران دارد. ترشی یونانی به دلیل داشتن زیتون، ذرت، قارچ، جوانه گندم یا ماش، علاوه بر این که یک چاشنی خوشمزه با طعم عالی می‌باشد، ارزش غذایی بالایی نیز دارد،

مواد لازم برای تهیه ترشی یونانی

  1. ذرت شیرین: ٢٠٠ گرم
  2. جوانه گندم یا ماش: ١٠٠ گرم
  3. فلفل دلمه ای: ۳ عدد (سبز، زرد، قرمز)
  4. زیتون سبز: ١۵٠ گرم
  5. زیتون سیاه: ۱۵۰ گرم
  6. فلفل قرمزیا فلفل سیاه : ١ قاشق مرباخوری
  7. نمک: به مقدار نیاز
  8. روغن زیتون: ۲ تا 4 قاشق غذاخوری
  9. قارچ : 250 گرم
  10. سرکه سفید : 2 لیوان
ترشی یونانی

ترشی یونانی

طرز  تهیه ترشی یونانی

. در ابتدای کار قارچ‌ها را درون آب در حال جوش بیاندازید و ۶ دقیقه به آن زمان دهید، تا بپزد. سپس قارچ‌ها را آبکش کنیدتا آب آن کامل برود و خشک شود، پس از سرد شدن آن‌ها را به صورت ورقه ورقه و یا نگینی خرد کنید.

. در مرحله بعد قارچ‌ها را درون ظرف نسبتا بزرگی بریزید، سپس فلفل دلمه‌ای سبز و زرد و قرمز را به دلخواه به شکل نگینی و یا خلال  خرد کنید و به قارچ‌ها اضافه نمایید.سعی کنید تمام مواد را یک شکل برش دهید یا خلالی یا نگینی تا ترشی شما یک دست شود

. در ادامه  لازم است، که از زیتون سبز و زیتون سیاه بدون هسته استفاده کنید و آن‌ها را به مواد قبلی اضافه کنید.

. سپس سرکه، ذرت شیرین، پودر فلفل قرمز، نمک و روغن زیتون را به مواد اضافه نمایید و کاملا آن‌ها را با هم مخلوط نمایید.

در مرحله آخر، به دلخواه جوانه ماش و یا جوانه گندم را به آن اضافه کنید و دوباره مواد را باهم ترکیب نمایید.

حال ترشی یونانی آماده شده را درون ظرف شیشه‌ای در بسته بریزید و به مدت ۲ هفته در یخچال نگهداری کنید. پس این مدت ترشی به اصطلاح رسیده است و می‌توانید آن را سرو کنید

نکته ؛

1:اگر ترشی ملس دوست دارید کمی شکر به ترشی اضافه کنید.

2:ترشی  را در ظرف شیشه ای با درب پلاستیکی نگهداری کنید

3؛این ترشی را باید در یخچال نگهداری کرد

طرز تهیه کیک کشک بادمجان ؛ شیک و مجلسی

طرز تهیه ته چین یک نفره؛فینگر فود مجلسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا