طرز تهیه ترشی یونانی خوشمزه و مقوی

شنبه 23 فروردین 1404 آشپزی
۱۵۵۸۳۱

ترشی یونانی یک چاشنی خوشمزه و مقوی است که با ترکیبی از زیتون، ذرت و قارچ تهیه می‌شود. این ترشی به عنوان یکی از محبوب‌ترین چاشنی‌ها در سفره‌های ایرانی شناخته می‌شود و به راحتی می‌توان آن را در خانه تهیه کرد.

مواد لازم برای تهیه ترشی یونانی

  • ذرت شیرین: ٢٠٠ گرم
  • جوانه گندم یا ماش: ١٠٠ گرم
  • فلفل دلمه ای: ۳ عدد (سبز، زرد، قرمز)
  • زیتون سبز: ١۵٠ گرم
  • زیتون سیاه: ۱۵۰ گرم
  • فلفل قرمزیا فلفل سیاه : ١ قاشق مرباخوری
  • نمک: به مقدار نیاز
  • روغن زیتون: ۲ تا 4 قاشق غذاخوری
  • قارچ: 250 گرم
  • سرکه سفید: 2 لیوان

ترشی یونانی

طرز تهیه ترشی یونانی

در ابتدای کار، قارچ‌ها را درون آب در حال جوش بیاندازید و ۶ دقیقه به آن زمان دهید تا بپزد. سپس قارچ‌ها را آبکش کنید تا آب آن کامل برود و خشک شود. پس از سرد شدن، آن‌ها را به صورت ورقه ورقه و یا نگینی خرد کنید.

در مرحله بعد، قارچ‌ها را درون ظرف نسبتا بزرگی بریزید. سپس فلفل دلمه‌ای سبز و زرد و قرمز را به دلخواه به شکل نگینی و یا خلال خرد کنید و به قارچ‌ها اضافه نمایید. سعی کنید تمام مواد را یک شکل برش دهید تا ترشی یونانی شما یک دست شود.

در ادامه، زیتون سبز و زیتون سیاه بدون هسته را به مواد قبلی اضافه کنید. سپس سرکه، ذرت شیرین، پودر فلفل قرمز، نمک و روغن زیتون را به مواد اضافه نمایید و کاملا آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

در مرحله آخر، به دلخواه جوانه ماش و یا جوانه گندم را به آن اضافه کرده و دوباره مواد را باهم ترکیب نمایید.

حال ترشی یونانی آماده شده را درون ظرف شیشه‌ای در بسته بریزید و به مدت ۲ هفته در یخچال نگهداری کنید. پس از این مدت، ترشی به اصطلاح رسیده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

نکته:

اگر ترشی ملس دوست دارید کمی شکر به آن اضافه کنید.

ترشی را در ظرف شیشه ای با درب پلاستیکی نگهداری کنید.

این ترشی را باید در یخچال نگهداری کرد.

۲۰۱۰۴۸

آموزش تهیه باتر کریم: روکش دلپذیر کیک

۰۸۵۷۵۱

طرز تهیه سالاد کلم سفید خوشمزه و مجلسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا