- گوجه فرنگی سفت به میزان لازم
- سرکه به میزان لازم
- گل کلم متوسط : نصف یک عدد
- هویج : 2 عدد درشت
- جعفری : یک دسته
- شوید : 1 دسته
- سیر 8 حبه
- فلفل دلمه ای : 2 عدد
- ریحان و ترخون: مخلوط یک دسته
- نعناع : 3-4 شاخه
- پودر موسیر به میزان لازم
- ادویه ترشی و نمک دریا به میزان لازم
طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی شکم پر
گوجه فرنگی ها رو بشورید و با دستمال خشک کنید و سر گوجه فرنگی ها با چاقوی تیز بردارید با یک قاشق تمیز توی گوجه ها را کامل خالی کنید.این کار را آرام انجام دهید تا گوجه فرنگی له نشود.
هویج، گل گلم ، فلفل دلمه و سیر را خیلی ریز ( مکعبی) خرد کنید . سبزیجات را ریزریز خرد کنید و همه را مخلوط کنید.و کمی نمک وادویه ترشی و پودر موسیر و 2 تا 3 قاشق سرکه و اگر دوست دارید کمی فلفل قرمز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و داخل گوجه ها را با این سبزیجات پر کنید و سر گوجه را روی آن بزارید می توانید با یک خلال دندان محکم کنید.
گوجه های پر شده را داخل شیشه ها دهن گشاد با حوصله مرتب بچینید و روز هر ردیف گوجه فرنگی کمی نمک بریزید .وقتی شیشه پر شد . با سرکه پر کنید و سر شیشه چند شاخه جعفری و ترخون درسته بزارید و در ظرف رو محکم ببندید تا هوا داخل شیشه نشود. حتما این ترشی را در یخچال بزارید .ترشی شما بعد از یک ماه یا 40 روز آمادست .
ارسال دیدگاه