ترشی ها جزو مخلفات فوق العاده کنار غذا محسوب می شوند. یکی از انواع لذیذ آنها، طرز تهیه ترشی پیاز و هویج است که به سادگی و با سرعت آماده می شود.
مواد لازم:
- پیاز قرمز (نازک حلقه شده) 1 عدد بزرگ
- هویج (پوست کنده و ریز خرد شده) 1 عدد بزرگ
- سرکه سفید 1 فنجان
- شکر 3 قاشق سوپخوری
- دانه فلفل قرمز (خرد شده) نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
پیاز و هویج خرد شده را یک دقیقه در یک روغن دان پر از آبجوش فرو کنید و در بیاورید. سبزیجات را در یک صافی بریزید تا آب آن برود سپس دوباره در قابلمه خالی بریزید.
سرکه سفید، شکر، دانه فلفل قرمز خرد شده، فلفل و نمک را اضافه کنید. سپس آنقدر آب اضافه کنید که فقط تا روی سبزیجات بالا بیاید. مخلوط را به جوش بیاورید و 1 دقیقه بپزید.
چاشنی ترشی را به همراه آب آن داخل شیشه بریزید و بگذارید کاملاً خنک شود سپس در آن را ببندید.
نکته: این چاشنی تا 2 هفته در یخچال می ماند.
ارسال دیدگاه