آموزش طرز تهیه ترشی پیاز و هویج خوشمزه و سریع

پنج‌شنبه 11 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture

ترشی ها جزو مخلفات فوق العاده کنار غذا محسوب می شوند. یکی از انواع لذیذ آنها، طرز تهیه ترشی پیاز و هویج است که به سادگی و با سرعت آماده می شود.

مواد لازم:

  • پیاز قرمز (نازک حلقه شده) 1 عدد بزرگ
  • هویج (پوست کنده و ریز خرد شده) 1 عدد بزرگ
  • سرکه سفید 1 فنجان
  • شکر 3 قاشق سوپخوری
  • دانه فلفل قرمز (خرد شده) نصف قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

پیاز و هویج خرد شده را یک دقیقه در یک روغن دان پر از آبجوش فرو کنید و در بیاورید. سبزیجات را در یک صافی بریزید تا آب آن برود سپس دوباره در قابلمه خالی بریزید.

سرکه سفید، شکر، دانه فلفل قرمز خرد شده، فلفل و نمک را اضافه کنید. سپس آنقدر آب اضافه کنید که فقط تا روی سبزیجات بالا بیاید. مخلوط را به جوش بیاورید و 1 دقیقه بپزید.

چاشنی ترشی را به همراه آب آن داخل شیشه بریزید و بگذارید کاملاً خنک شود سپس در آن را ببندید.

نکته: این چاشنی تا 2 هفته در یخچال می ماند.

Capture 70

طرز تهیه ترشی شلغم خوشمزه و سریع

Capture 69

آموزش طرز تهیه پنکیک ژاپنی خوشمزه و متفاوت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا