ترشی لیته گوجه فرنگی

یکشنبه 28 آذر 1400 آشپزی
ترشی لیته گوجه فرنگی

 توی هوای سرد یک ترشی لیته گوجه فرنگی کنار غذا خیلی میچسبه. این ترشی لیته گوجه فرنگی هم سریعه هم خوشمزه!

مواد مورد نیاز ترشی لیته گوجه فرنگی 

 

  • بادنجان: 600 گرم
  • گوجه فرنگی: 750 گرم
  • سرکه سفید: 1 پیمانه
  • سرکه قرمز: 1 پیمانه
  • هویج (نگینی خردشده): 1 پیمانه
  • فلفل دلمه ای سبز (نگینی خردشده): 1 عدد
  • فلفل تند (ریز خردشده): 3 عدد
  • سیر (خردشده)ک 3 حبه
  • زردچوبه: 1 ق چ
  • سیاه دانه: 1 ق س
  • نمک: سه و یک دوم ق س
  • آب: 1 پیمانه
ترشی لیته گوجه فرنگی

ترشی لیته گوجه فرنگی

روش پخت

1.    پوست بادنجان را بگیرید و به همراه سرکه قرمز و آب داخل قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و در صافی بگذارید تا خنک شود. بعد آن را ساطوری خرد کنید.

2.    هویج، فلفل دلمه ای، فلفل تند، بادنجان، سیر، زردچوبه و سیاه دانه را درون ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید.

3.    پوست گوجه فرنگی را بگیرید و پوره کنید. بعد پوره گوجه فرنگی، سرکه سفید و نمک را داخل ظرف دیگری ریخته با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

4.    مایه گوجه فرنگی را به مخلوط سبزیجات بیفزایید و داخل شیشه ای بریزید. بعد آن را ببندید و به مدت 3 روز در دمای محیط و 10 روز در یخچال قرار دهید. سپس نوش  جان کنید.

ترشی لیته گوجه فرنگی

ترشی لیته گوجه فرنگی

 

ترشی سپستان ( پهیل)/ طرز تهیه ترشی سپستان خوشمزه و پر خاصیت
سس چیمی چوری

طرز تهیه سس چیمی چوری

کبک سوخاری

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا