طرز تهیه ترشی لیته انبه با بهترین مواد

شنبه 23 فروردین 1404 آشپزی
۲۰۳۹۰۰

ترشی لیته انبه یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین ترشی‌ها در سفره‌های ایرانی است. این ترشی با طعمی دلپذیر و خاص، گزینه‌ای عالی برای همراهی با غذاهای دریایی محسوب می‌شود.

مواد لازم برای تهیه ترشی لیته انبه:

  • انبه درشت رسیده 2 عدد
  • تمبرهندی 1 بسته
  • سرکه 1 پیمانه
  • فلفل قرمز و دارچین 1 قاشق چای خوری
  • سیاه دانه 2 قاشق مربا خوری
  • تخم گشنیز آسیاب شده 2 قاشق غذا خوری
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه ترشی لیته انبه:

ابتدا انبه‌ها را شسته و هسته آنها را جدا می‌کنیم. تمر هندی را در سرکه حل کرده و از صافی رد می‌کنیم. سپس انبه و مخلوط سرکه و تمرهندی را درون مخلوط‌کن می‌ریزیم. بعد از مخلوط شدن، فلفل، نمک، سیاه‌دانه، دارچین و تخم گشنیز را اضافه کرده و درون شیشه می‌ریزیم. در شیشه را محکم بسته و آن را در یخچال قرار می‌دهیم تا ترشی آماده شود. این ترشی را می‌توان بلافاصله بعد از درست کردن استفاده کرد، اما بهتر است حداقل یک هفته در یخچال بماند.

ترشی لیته انبه

چند نکته برای بهبود طعم ترشی:

  • میتوانید از ادویه‌های دیگر نیز استفاده کنید تا طعم ترشی متفاوت شود.
  • استفاده از انبه‌های مرغوب کیفیت ترشی را بالا می‌برد.
۲۲۴۳۵۳

طرز تهیه ترافل میوه های تابستانی خوشمزه

طرز تهیه کیک کاکائویی

طرز تهیه کیک کاکائویی خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا