مواد لازم برای تهیه ترشی لیته انبه
انبه درشت رسیده 2 عدد
تمبرهندی 1 بسته
سرکه 1 پیمانه
فلفل قرمز و دارچین 1 قاشق چای خوری
سیاه دانه 2 قاشق مربا خوری
تخم گشنیز آسیاب شده 2 قاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم
روش اول:
طرز تهیه ترشی لیته انبه :
انبه ميوهاي است كه بيشتر در مناطق گرمسيري رشد ميكند طبع اين ميوه گرم است. ترشي اين ميوه به دفع سنگ كليه و مثانه كمك كرده و اشتهاآور است ضمنا اين ميوه فاقد كلسترول و چربي اشباع شده ميباشد . اين ترشي با روشهاي زيادي درست ميشود ولي نوع ليته آن را از همه خوشمزه تر است .و با غذاهای دریایی طعم بسیار خوشمزه ای دارد
ابتدا انبهها را شسته و هسته آنها را جدا ميكنيم.تمر هندي را در سركه حل كرده و از صافي رد ميكنيم سپس انبه و مخلوط سركه و تمرهندي را درون مخلوطكن ميريزيم. خوب كه مخلوط شد فلفل، نمك، سياهدانه، دارچين و تخم گشنيز را به آن اضافه كرده درون شيشه ميريزيم. در شيشه را محكم بسته و درون يخچال ميگذاريم تا ترشي آماده شود. اين ترشي را بلافاصله بعد از درست كردن میتوان استفاده كرد ولي بهتر است تا يك هفته در يخچال بماند و بعد مصرف شود.
روش دوم
مواد لازم برای ترشی لیته انبه
- سیر 6 حبه
- انبه رسیده 2 عدد
- سرکه 1 پیمانه
- روغن زیتون 1/2پیمانه
- فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- سیاه دانه 1 قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز 1قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی لیته انبه
برای تهیه ترشی انبه ابتدا سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و با گوشت کوب خوب له می کنیم و کنار می گذاریم.سپس انبه ها را می شوییم و پوست روی آن ها را می گیریم وهسته ی آن را خارج کرده و روی تخته آشپزخانه آن ها را به صورت تکه های مربع خرد می کنیم.
بعد تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم و تخم گشنیز را در آن می ریزیم و فلفل قرمز،فلفل سیاه،سیاه دانه را به آن اضافه می کنیم و با قاشق با هم مخلوط می کنیم و خوب تفت می دهیم مراقب باشید ادویه ها نسوزد. سپس ادویه ها را در آسیاب می ریزیم و آن ها را پودر می کنیم. پس از این در شیشه ای تکه های انبه ها را می ریزیم و لا به لای انبه ها از سیر له شده،پودر ادویه ها،روغن زیتون و می ریزیم
و در آخر که شیشه پر شد روی مواد سرکه می ریزیم تا سطح مواد ترشی را کاملا بپوشاند و درب شیشه را محکم می بندیم و به مدت ۲ هفته در جای خنک مانند یخچال آن را نگهداری می کنیم تا آماده مصرف شود
نوش جان کنید.
ارسال دیدگاه