طرز تهیه ترشی غوره خانگی خوشمزه و پر خاصیت

دوشنبه، ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ آشپزی

ترشی غوره 

برای ترشی غوره  از آبغوره، سرکه سیب یا حتی سرکه قرمز هم می‌توانید استفاده کنید. علاوه بر طعم ترش و شوری بی‌نظیر، خواص فوق‌العاده‌ای هم دارد و بسیار مفید است.
 حالا که فصل غوره است بهتر است آن را درست کنید و امتحان کنید. بدون شک از طعم ترش آن خوشتان می‌آید و طرفدار آن می‌شوید. مخصوصا که غوره فواید زیادی دارد و برای افراد مبتلا به چربی خون  دارد و در کنار سالاد به عنوان چربی سوز قوی عمل می‌کند. این ترشی خوشمزه تقویت کننده کبد است و یک ضد عفونی کننده قوی و طبیعی برای بدن .  در بخش آشپزی دایان طرز تهیه این ترشی پر خاصیت را توضیح می دهیم

مواد لازم برای تهیه ترشی غوره خوشمزه

●غوره نیم کیلو

●سرکه و نمک به اندازه لازم

 

ت

طرز تهیه ترشی غوره 

  • برای تهیه این ترشی در منزل غوره‌ها را  خوب بشویید و آبکش کنید. سپس دم غوره‌ها را جدا کنید.
  • ظرف مناسبی برای نگه داشتن ترشیتان انتخاب کنید و آن را خوب خشک کنید. توجه کنید اگر ظرفتان خیس باشد باعث کپک زدن ترشی می‌شود.
  • غوره‌ها را داخل ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و نمک و سرکه سفید را روی آن ریخته و در شیشه را می‌بندیم.باید روی غوره ها را سرکه بپوشاند وگرنه ترشی کپک می زند.
  • در ظرف را خوب ببندید و آن را به مدت حداقل ۱۰ روز در محیطی به دور از نور مستقیم خورشید نگه دارید. ترشی شما بعد از ۱۰ روز قابل استفاده است.
  • نکته: بهترین ظرف برای نگه داشتن ترشی ظروف شیشه‌ای هستند اما اگر به ظرف شیشه‌ای دسترسی ندارید از ظروف پلاستیکی هم می‌توانید استفاده کنید.

 

 ترفندهای تهیه ترشی غوره

  • در تهیه این ترشی می‌توانید به جای سرکه سفید از آب خود غوره استفاده کنید تا طعم ترشی خوشمزه‌تر و لذیذتر شود؛ البته این نوع ترشی “غوره غوره” نام دارد.
  • برای جلوگیری از کپک زدن غوره ترشی می‌توانید شیشه ترشی را داخل آبجوش بجوشانید تا به خوبی ضدعفونی شود.
  • برای جلوگیری از کپک زدن ترشی حتما دقت کنید که غوره‌هایتان پس از شست و شو کاملا خشک باشند و دم آن‌ها گرفته شده باشد.

بیشتر بخوانید: طرز  تهیه ترشی یونانی

 

طرز تهیه کوکو سویا وسیب زمینی خوشمزه و رژیمی

پیتزا پپرونی خوشمزه خانگی +طرز تهیه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا