ترشی غوره یکی از ترشیهای محبوب و خوشمزه است که طعم ترش و شوری فوقالعادهای دارد. این ترشی نه تنها لذیذ است، بلکه خواص بسیار زیادی نیز دارد. به همین دلیل، در فصل غوره بهترین زمان برای تهیه این ترشی خوشمزه است.
مواد لازم برای تهیه ترشی غوره خوشمزه
- غوره نیم کیلو
- سرکه و نمک به اندازه لازم
طرز تهیه ترشی غوره
- برای تهیه این ترشی در منزل غورهها را خوب بشویید و آبکش کنید. سپس دم غورهها را جدا کنید.
- ظرف مناسبی برای نگه داشتن ترشیتان انتخاب کنید و آن را خوب خشک کنید. توجه کنید اگر ظرفتان خیس باشد باعث کپک زدن ترشی میشود.
- غورهها را داخل ظرف شیشهای میریزیم و نمک و سرکه سفید را روی آن ریخته و در شیشه را میبندیم.باید روی غورهها را سرکه بپوشاند وگرنه ترشی کپک میزند.
- در ظرف را خوب ببندید و آن را به مدت حداقل 10 روز در محیطی به دور از نور مستقیم خورشید نگه دارید. ترشی شما بعد از 10 روز قابل استفاده است.
- نکته:بهترین ظرف برای نگه داشتن ترشی ظروف شیشهای هستند اما اگر به ظرف شیشهای دسترسی ندارید از ظروف پلاستیکی هم میتوانید استفاده کنید.
ترفندهای تهیه ترشی غوره
- در تهیه این ترشی میتوانید به جای سرکه سفید از آب خود غوره استفاده کنید تا طعم ترشی خوشمزهتر و لذیذتر شود؛ البته این نوع ترشی “غوره غوره” نام دارد.
- برای جلوگیری از کپک زدن غوره ترشی میتوانید شیشه ترشی را داخل آبجوش بجوشانید تا به خوبی ضدعفونی شود.
- برای جلوگیری از کپک زدن ترشی حتما دقت کنید که غورههایتان پس از شست و شو کاملا خشک باشند و دم آنها گرفته شده باشد.
ارسال دیدگاه