
ترشی خوشمزه پاییزی
ترشی زرشک: ترشی پای ثابت سفره های ایرانی است و به همراه غذا سرو می شود .ترشی جات جزو مهمترین غذاهای تخمیر شده هستند . غذاهای تخمیر شده مثل ترشی ها و شوریجات با متعادل کردن میزان اسید معده و باکتری های روده به هضم غذا کمک می کنند و باعث می شوند روده مواد مغذی بیشتری را جذب کند . ترشی انواع مختلف دارد و در شهرهای مختلف با ادویه های مخصوص آن شهر تهیه می شود . در بخش آشپزی مجله دایان طرز تهیه تـرشی زرشـک تازه را توضیح دادیم حتما آموزش آنها را ببیند
زرشک میوه ی ترشی است که برای پختن غذاهای مختلف و تهیه مربا و ترشی و لواشک از آن استفاده می شود . در این بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه ترشی زرشک با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تـرشی زرشـک تازه
- سرکه سفید: به میزان لازم
- زرشک تازه: به میزان لازم
- آب
طرز تهیه ترشی زرشک
- برای تهیه تـرشی زرشـک ابتدا زرشک تازه را به خوبی پاک کنید و خوب آن را بشویید و درون آبکش بریزید وقتی خوب آب آن کشیده شده زرشک ها را روی پارچه یا حوله آشپزخانه پهن کنید تا آب اضافه آن گرفته شود .
- مقداری از زرشک پاک شده رادر قابلمه بریزیدو کمی آب روی آن بریزید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید زرشک ها به مدت ۶۰ دقیقه بپزند و له شوند و بعد از آن اجازه دهید زرشک خنک شود و زرشک را چنگ بزنید و از صافی رد کنید تا آب آن ها بیرون آید.
- در این مرحله آب زرشک صاف شده را با سرکه سفید ترکیب نمایید.( به نسبت مساوی آب زرشک و سرکه را با هم ترکیب کنید)
- حال باید نمک و شکر به آب زرشک و سرکه اضافه کنیم که باید به ازای یک لیتر آب زرشک و سرکه یک قاشق غذاخوری نمک و دو قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر و نمک حل شوند. وقتی ترکیب جوشید شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا خنک شود .
- حال درون ظرف مناسب ترشی , زرشک های تازه که روی پارچه پهن کردید و آب آن گرفته شده را بریزید سپس محلول آب زرشک و سرکه را به آن اضافه کنید و درب ظرف را به صورت محکم ببندید( ختما ظرف ترشی باید شیشه ای باشد و سر آن فلزی باشد.)
- ظرف حاوی ترشی زرشک را به صورت برعکس روی سطحی صاف قرار دهید و آن را به مدت ۲۴ ساعت ک به همین شکل نگه دارید تا هوای ظرف خارج شود و به اصطلاح در ظرف پرس شود و سپس ظرف را در جای خشک و خنک قرار دهید و بعد از گذشت یک هفته ترشی را سرو کنید. هروقت در ترشی را باز کردید باید بعد از آن ترشی را در یخچال قرار دهید تا کپک نزند.
ارسال دیدگاه