ترشی بادمجان شکم پر تبریزی خوشمزه+طرز تهیه

پنج شنبه، ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ آشپزی

ترشی بادمجان شکم پر تبریزی

ترشی بادمجان شکم پر تبریزی جز ترشی های خوش مزه مجلسی است که طرز تهیه ای بسیار آسان است  و مواد اولیه آن همیشه و در تمام فصول در دسترس می باشد. امروز در بخش آشپزی دایان     به آموزش آن می پردازیم .همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی

  • بادمجان قلمی کوچک ۶ تا ۷دعدد
    سیر ۶ تا ۷ حبه
  • سبزی ترشی ۳۰۰ گرم
    نعنا ۲۰۰ گرم
    فلفل سبز تند دلخواه
    سرکه ۱ لیتر
    نمک وادویه ترشی و زرد چوبه و پودر موسیر   به میزان لازم
ترشی بادمجان شکم پر

ترشی بادمجان شکم پر

طرز تهیه:

برای درست کردن ترشی بادمجان شکم پرتبریزی سبزی ها را پس از اینکه پاک کردید و شستید روی پارچه تمیز پهن کنید تا  آب شان یه مقدار خشک بشود که راحت خرد بشود وبعد سیر ها راپوست کنید وفلفل ها را هم از وسط نصف کنید وتخم های فلفل را  بیرون بیارید ، همه را با هم بریزید تو ی غذا ساز و حسابی له شون کنید یا ریز خرد کنید حالا مخلوط له شده سیر و سبزی و فلفل را داخل یه کاسه بریزید و رویشان یک قاشق غذا خوری نمک و یک قاشق چایی خوری ادویه ترشی بریزید  من کمی زرد چوبه برای خوش طعم وخوشرنگ شدن  بیشتر ترشی می ریزم وقدری هم پودر موسیر استفاده کردم که طعم بی نظیری به ترشی میدهد .

بادمجان ها را برش دهید و مقداری نمک زده و در آبکش گذاشته  تا تلخی آن گرفته شود .(بادمجان ها را با چاقوی میوه خوری خیلی بادقت از سر به پایین شکاف میدهیم وتوجه داشته باشید که چاقو را خیلی داخل بادمجان نکنید که باعث پاره شدن از دو طرف بشود،چون مواد دیگر داخل بادمجان نمی ماندو بیرون میاید .و اگر تخم بادمجان زیاد بود با قاشق تخم ها را خارج کنید)

سپس سرکه را داخل قابلمه بریزید وبزارید جوش بیاید و بعد از جوش آمدن یک قاشق نمک به سرکه بزنید چون قرارهست که بادمجان ها توی سرکه پخته بشوند و بهترهست که نمک داشته باشد والبته من همیشه توی سرکه در حال جوش چند تکه کرفس تازه هم میندازم که سرکه را خوش عطر وطعم کند ولی نه مدت طولانی حدود ۵ دقیقه کافی هست  ، حالا بادمجان ها را داخل سرکه بریزید و بزارید نیم پز بشوند با یک چنگال امتحان کنید ، اگه راحت رفت داخل بادمجان یعنی پخته است. خیلی آرام از توی سرکه بیرون بیاورید و بزارید سرد بشوند.

و بعد یک قاشق پر از مخلوط سیر و سبزی وفلفل داخل شکم بادمجان کنید و کمی به اطراف فشار بدهید تا جا باز کند و بعد هم دوباره دو لبه بادمجان را به هم نزدیک کنیدو ببندید و بقیه بادمجان ها را هم به همین روش پر کنید .

می توانید بادمجان ها را داخل یک ظرف شیشه ای عمودی کنار هم ویا داخل یک ظرف پلاستیکی در دار به صورت افقی بچینید و سرکه ای که قبلا بادمجان ها را  جوشاندید و سرد شده رویشان بریزید .

۱ تا  الی ۲ هفته صبر کنید که طعم سیر وسبزی و فلفل داخل بادمجان ها برود  و لذت خوردن این ترشی را چندبرابر  میکند.این ترشی خوشمزه را تهیه کنید و کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

بیشتر بخوانید:طرز تهیه خورش بادمجان شکم پر

سبزی ترشی چیست؟
بخش زیادی از طعم ترشی را سبزی هایی که در آن استفاده می شوند، تشکیل می دهد که بسته به سلیقه هر فردی این سبزی ها قابل تغییر هستند. شوید، یکی از سبزی هایی ایست که همیشه در ترشی ها دیده می شود و وجودش بیشتر به سبب خواص متعددی است که دارد. علاوه بر شوید از سبزی های دیگری مثل نعناع، جعفری، مرزه، گشنیز، ترخان و ریحان نیز در ترشی استفاده می شود؛ زیرا هرکدام از این سبزیجات طعم و عطر خاصی به ترشی می دهند و ترکیب این۷سبزی است که ترشی را به طعم ایده آلش نزدیک میکند.

بیشتر  بخوانید:طرز تهیه ترشی امپراطورخوشمزه 

 

طرز تهیه پنکیک ژاپنی خوشمزه ؛ پفکی و نرم

طرز تهیه کیک کشک بادمجان ؛ شیک و مجلسی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا