تهیه ترشی انبه کال باروغن زیتون

سه‌شنبه 6 خرداد 1399 آشپزی
Screenshot ۲۰۲۰ ۰۵ ۲۶ ۰۷ ۱۹ ۵۱

ترشی انبه جز ترشی های است که طرفدارن  زیادی دارد.  طعم آن را اکثر افراد دوست دارند.و در فصل بهار  انبه کال در بازار است و کسانی که ترشی انبه کال را دوست دارند .با روشی که  اینجا توضیح میدهیم می توانند ترشی خوشمزه انبه را در خانه درست کنند ولذت ببرند.برای ترشی انبه نیاز به ادویه مخصوص است که طرز تهیه آن را خواهم گفت.

طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی انبه

فلفل سیاه   100گرم

گل هیچک یا گل رنگ   35 گرم

دارچین    150 گرم

زیره سبز   200 گرم

هل سبز   20 گرم

فلفل سیاه ، دارچین، زیره سبز ،هل سبز درشت آسیاب کرده و سپس گل هیچک یا گلرنگ را اضافه کنید .و این ادویه را در شیشه ریخته در یخچال نگهداری کنید .البته سعی کنید ادویه را به اندازه لازم آسیاب کرده واستفاده کنید .

Screenshot ۲۰۲۰ ۰۵ ۲۶ ۰۷ ۱۸ ۱۸ 1

طرز تهیه  ترشی انبه سبز (کال )

مواد لازم:

انبه کال  5 کیلو

سیر خرد شده  2 قاشق غذا خوری

گلپر   2 قاشق غذا خوری

تخم گشنیز   2قاشق غذا خوری

پودر انبه 2 قاشق غذا خوری

ادویه مخصوص ترشی انبه 2 قاشق غذا خوری

زرد چوبه به میزان لازم

سرکه قرمز به میزان لازم

قلقل قرمز تند به میزان لازم

رب گوجه 2 قاشق غذا خوری

روغن زیتون بی بو   1.5 تا 2 لیوان

نمک به میزان لازم

طرز تهیه :

1: انبه هارا خلالی خرد کرده و هسته آن را در آورده، سپس به آن نمک و زرد چوبه اضافه کرده و در سینی  ریخته و 24 ساعت جلو آفتاب گذاشته و زیرورو کنید تا کمی خشک شود .

2:روغن زیتون را در ظرفی ریخته روی حرارت گذاشته و رب گوجه را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید و از روی حرارت برداشته کنار گذاشته.

3:در قابلمه بزرگی سرکه (سرکه ترشی  انبه نباید  زیاد باشد فقط در حدی که به اندازه یک بند انگشت روی انبه ها را بپوشاند )و سیر ، نمک  ریخته و  روی حرارت گذاشته تا بجوشد .سپس انبه خلالی شده ، گلپر ، تخم گشنیز ، فلفل قرمز تند به میزان دلخواه ،پودر انبه ،ادویه مخصوص ترشی انبه  و روغن زیتون و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش بزند اگر دوست نداشتید انبه له شود زود تر از روی حرارت بردارید .

4: اجازه دهید مواد خنک شود سپس در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید (چون این ترشی رب گوجه داردباید در یخچال گذاشته شود ).

5: اگر طعم ترشی ،را ملس  دوست دارید میتوانید به مواد اولیه شکر یا کشمش به میزان دلخواه اضافه کنید.

■این ترشی چون پخته میشود آماده خوردن است

نوش جان

 

Screenshot ۲۰۲۰ ۰۵ ۲۶ ۰۹ ۰۴ ۲۱

 

s

اسموتی چیست؟

۱۰۲۹۳۱

طرز تهیه زیره پلو مازندرانی خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا