
ترشی انبه از جمله ترشی های خوشمزه است که به روشهای مختلف تهیه می شود و ترش انبه بسیار تند سرو می شود و با انبه کال یا انبه رسیده تهیه می شود . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه ترشی انبه روغنی با ما همراه باشید .همچنین طرز تهیه ترشی انبه کال و ترشی لیته انبه را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه ترشی انبه روغنی
- انبه زرد :۲ عدد
- روغن زیتون :1/2 پیمانه
- سیر: ۶ حبه
- سرکه: ۱ پیمانه
- سیاه دانه: ۱ قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز:۱ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز :۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه ترشی انبه روغنی
- برای تهیه ترشی انبه ابتدا ادویه ها را تفت دهید به این صورت که یک تابه روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس تخم گشنیز و سیاه دانه، فلفل قرمز و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. سپس تابه را کنار بگذارید تا ادویه ها خنک شوند .
- سپس ادویه های خنک شده را آسیاب کنید .
- انبه ها را پوست بگیرید ( انبه نباید له باشد )، سپس آنها را از وسط نصف کنید و هسته آن را خارج کنید و به صورت حبه ای خرد کنید و کمی نمک و زرد چوبه به آن بزنید و در سینی بریزید و چند ساعت جلو آفتاب قرار دهید تا آب آن کشیده شود. در حین خشک شدن با قاشق آنها را زیر و رو کنید تا به سینی نچسبد.
- پوست سیرها را بگیرید و آنها را با گوشتکوب له کنید.
- یک شیشه مناسب برای ترشی بردارید و با جوشاندن در آب استریل کنید و خوب آن را خشک کنید .
- حال مقداری از انبه های خرد شده داخل شیشه بریزیدو روی انبه ها کمی ادویه بو داده شده و سیر له شده بریزید و به همین ترتیب به صورت لایه ای مواد را داخل شیشه بریزید تا شیشه پر شود.
- در ادامه سرکه و روغن زیتون را ترکیب کنید و روی انبه ها بریزید این ترشی نباید در سرکه غوطه ور باشد و سرکه باید یک بند انگشت بالاتر از سطح انبه ها باشد.
- سپس درب شیشه را محکم ببندید تا هوای وارد شیشه نشود، ترش را به مدت ۲ هفته در یخچال قرار دهید تا ترشی آماده سرو شود.
- ترش انبه را بهتر است با سرکه خرما یا سرکه کاراملی تهیه کنید تا ملس شود.
ارسال دیدگاه