طرز تهیه ترایفل انگلیسی کلاسیک خوشمزه و دلپذیر

شنبه 10 خرداد 1404 آشپزی
انگلیسی کلاسیک آشپزی

ترایفل انگلیسی کلاسیک نوعی دسر خوشمزه و مجلل است که متشکل از لایه‌های کیک اسفنجی، کرم شیرینی و میوه‌های تازه است. این دسر را می‌توانید برای مهمانی‌ها و موقعیت‌های ویژه تهیه کنید و با طعمی بی‌نظیر مهمانان را شگفت‌زده کنید.

مواد لازم:

  • تخم مرغ ۶ عدد بزرگ
  • زرده تخم مرغ ۸ عدد
  • شکر ۱ پیمانه
  • آرد یک و یک چهارم پیمانه
  • نمک نوک انگشت
  • کره ۱/۲ پیمانه
  • وانیل ۳/۴ قاشق چای خوری
  • شیر ۲ پیمانه
  • شکر ۸ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه
  • خامه یک و نیم پیمانه
  • میوه ۴ پیمانه
  • مربای توت فرنگی ۲/۳ پیمانه
  • آب سیب ۱/۳ پیمانه
  • بادام پرک  ۱/۴ پیمانه 
ترایفل انگلیسی کلاسیک

برای تهیه ترایفل انگلیسی کلاسیک:

  1. تخم مرغ‌ها را برای ۵ دقیقه در ظرفی از آب گرم قرار دهید و پس از ۲ دقیقه آب را عوض کنید.
  2. یک چهارم پیمانه کره را ذوب کنید و یک چهارم پیمانه دیگر از کره را مکعبی خرد کنید.
  3. از شیر ۲% چربی استفاده کنید.
  4. خامه را بزنید تا فرم بگیرد.
  5. میوه‌های تازه مانند تمشک و توت فرنگی را خرد کنید و در کنار هم آماده کنید.
  6. بادام پرک را در تابه ای روی حرارت متوسط برشته کنید.

طرز تهیه:

  1. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه‌ سانتی‌گراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. تخم‌مرغ‌ها را به همراه زرده‌ها و شکر در کاسه‌ای ریخته و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید.
  3. آرد و نمک را الک کنید و به تدریج به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید.
  4. خمیر را در سینی فر بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.
  5. برای تهیه کرم شیرینی، شیر و وانیل را گرم کنید و سپس با تخم‌مرغ‌ها ترکیب کنید.
  6. ترکیب را به قابلمه برگردانید و هم بزنید تا غلیظ شود.
  7. در ظرف شیشه‌ای، لایه‌های کیک و کرم شیرینی را بچینید و با میوه‌ها و خامه تزیین کنید.

ترایفل را تا زمان سرو در یخچال قرار دهید و با بادام پرک برشته تزیین کنید. نوش جان!

خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان 2 آشپزی

طرز تهیه کوکوهای خوشمزه برای عصرهای تابستانی

میان وعده های خوشمزه برای لاغری

طرز تهیه پاستا با تن ماهی خوشمزه و ویژه

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا